DA TI PRESEDNE DAN KADA SI IH UPOZNAO! Horoskopski znaci koji ne praštaju ništa, svete se i velika su zlopamtila

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 18:29

DA TI PRESEDNE DAN KADA SI IH UPOZNAO! Horoskopski znaci koji ne praštaju ništa, svete se i velika su zlopamtila

Astrolozi otkrivaju najžešće osvetnike i koliko su surovi.

Svi poznajemo ljude koji nikad ništa ne opraštaju niti zaboravljaju. Njihov krajnji cilj u životu je osvetiti se onima za koje misle da su ih povredili i navesti ih da plate za ono što su im učinili. Prema astrolozima, ovo su horoskopski znakovi koji uvek traže osvetu.

Škorpija

Škorpije pamte svaku uvredu i nepravdu koja im je nanesena i nikada ne opraštaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ako ih povredite, budite uvereni da će vam se kad-tad osvetiti. Ponekad pripremaju osvetu mesecima, pa i godinama, jer čekaju idealan trenutak da je sprovedu u delo i ubodu tamo gde najviše boli.

Ovan

I Ovnovi su prilično osvetoljubivi. Ne opraštaju lako ljudima i veruju da trebaju vratiti onome ko ih je povredio. Za razliku od manipulativnih Škorpije, oni nemaju volje ni strpljenja mesecima planirati osvetu. Ovnovi su impulsivni i reaguju u trenutku pa je takva i njihova osveta - brza i eksplozivna.

Jarac

Ni Jarčevi nikada ne propuštaju priliku za osvetom. Ako ste im napravili nešto nažao, oni će se pobrinuti da vam zagorčaju život i neće se zaustaviti dok ne ostvare cilj. Jarci se osvećuju sa stilom, bez nepotrebnih izliva emocija, jer smatraju da svatko treba dobiti ono što je zaslužio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.