Čvrsto stoje na zemlji: 3 NAJREALNIJA horoskopska znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čvrsto stoje na zemlji: 3 NAJREALNIJA horoskopska znaka

Uvek smireni.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima imaju vrlo realne stavove i ne očekuju ništa od drugih ljudi pa se upravo zbog toga vrlo retko uznemiruju.

Jarčevi imaju mnoštvo osobina koje ih drže čvrsto na zemlji, a neke od najistaknutijih su odgovornost, mudrost i praktičnost. Oni ne osuđuju druge, već su uvek spremni da daju koristan savet.

Iako i oni imaju svoju divlju stranu, Jarčevi je retko kada iskazuju. Oni su vrlo snažni i zaštitnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastrojeni, što ih čini odličnim životnim suputnicima. Uz to su i ambiciozni, a istovremeno i vrlo zahvalni za sve što imaju.

Device uvek prvo dobro promisle pre nego što progovore jer znaju da reči mogu biti i te kako oštro oružje. S Devicama je vrlo lako razgovarati jer su uvek prisutne u razgovoru i znaju dobro da slušaju.

Osobe rođene u ovom znaku pametno raspolažu svime što imaju, od informacija do imovine, i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Osobe rođene u znaku Bika retko šta može izbaciti iz takta. Oni puno vremena provode u samoći jer tako najbolje pune baterije i posvećuju se svom umnom razvoju.

Bikovi ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, već grade mišljenje na osnovu vlastitog iskustva. Poput Devica, Bikovi takođe odlično znaju da slušaju druge, ali i svoje instinkte, čak i kada ih drugi uveravaju u suprotno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.