Cipelarnik po meri zvezda

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipelarnik po meri zvezda

Dajte ženi prave cipele i može da osvoji svet. Vodeći se ovom tvrdnjom, stručnjaci su na osnovu zodijaka pokušali da odgonetnu kakvi modeli obuće pristaju damama određenog horoskopskog znaka.

Vatreni Ovnovi u svom cipelarniku rado imaju crvene cipele. Živanši čizme u ovoj nijansi će baš po meri Ovna privući pažnju okoline. Bikovi si poznati kao hedonisti, pa tražiće obuću koja je klasična, crna i pre svega udobna. Polučizmice Stele Mekartni su njihov izbor. Žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Blizanci nemaju omiljen model cipela.

Kako su raspoložene, tako će pazariti. Uglavnom se odlučuju za jednostavne sandale jarkih boja. Devojka u znaku Raka uvek će u ruke uzeti romantičnu obuću od pliša i sa njom odšetati na kasu. Cipelarnik Lava je teatralan i glamurozan. Brendirane potpetice u metalik nijansama su drage Lavovima.

Devica se drži starog šika. Rustični modeli Luja Vitona su izbor pripadnica ovog znaka. Žena Vaga voli upečatljive štikle. Nije bitno da li su visoke pet ili 15 centimetara, važno je da imaju neobičan dezen.

Škorpije rado pazare takozvane jahaće čizme. One su za devojke ovog znaka idealan komad obuće koji je dovoljno intrigantan u svojoj jednostavnosti. Razdragani Strelac je uvek u pokretu. Stoga se ove dame rado odlučuju za patike sa skrivenom potpeticom u kojima mogu dugo da šetaju.

Ženama rođenim u znaku Jarca su skupocene baletanke cipele za sve. Bilo da idu na posao ili glamuroznu večeru. Luckaste Vodolije imaju najraznovrsniji cipelarnik. Cipele jarkih boja i dezena sa asimetričnim štiklama, patike sa bodljama i leopard printom sve se to može naći u njihovoj kolekciji. Ribe vole klasične salonke. Lobutin crne i bež potpetice su njihova pasija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.