Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2022, 15:49

Blizanci, Devica, Vaga i Jarac u oktobru 2022. biće miljenici sreće, zvezde su na vašoj strani

Konačno, 3. oktobra Merkur prestaje da bude retrogradan, što će otvoriti finansijska vrata obilja svim znakovima horoskopa, bez izuzetka. Međutim, astrolozi su izdvojili 4 znaka koji će tokom oktobra imati mnogo više sreće i mogućnosti od drugih. Evo ko su miljenici zvezda:
Blizanci Za vaš znak Merkur je jedna od najvažnijih planeta, tako da će oktobar biti dobar mesec za promenu pravca vašeg života.
Naredni mesec biće pravo vreme da okušate sreću u nečem novom.
Astrolozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vam savetuju da se ne plašite promena niti nepoznatih stvari. Budite otvoreni, stičite iskustva, slušajte mudre ljude.
Oktobar vam donosi i sjajnu priliku da zaradite mnogo više novca nego inače, ali i da ga trošite na ono što će vam doneti korist u budućnosti.
Devica Jak Merkur doneće vam sve neophodne uslove za samorazvoj. Takođe, pod njegovim uticajem, donećete ispravne i važne odluke i rešiti probleme koji dugo stoje otvoreni.
Oktobar je za predstavnike ovog znaka značajan i finansijskom smislu jer će doneti mnogo sjajnih mogućnosti za uvećanje materijalnog blagostanja.
Možete slobodno da ulažete jer će vam to doneti veliku dobit u budućnosti.
Vaga Tokom oktobra dobićete značajnu podršku od Merkura, ali vaš glavni pokrovitelj, Venera, takođe je prilično jaka.
Tokom oktobra moći ćete da postanete produktivniji u apsolutno svakoj oblasti rada. Uvećanje primanja čeka sve, inspiracija i motivacije će biti na zavidnom nivou.
Naročito veliki uspeh čeka one koji zbog posla često putuju ili se bave kretivnim zanimanjima.
Jarac Za predstavnike ovog znaka, Venera i Merkur nisu najbolji pomagači, ali će uticaj ove dve planete biti izuzetno značajan u narednom periodu.
Zbog toga će biti miljenici sreće, naročito kada je u pitanju novac. Jarčevi će biti u prilici da dostignu još veći nivo produktivnosti.
Ovo će biti neverovatan mesec za nove početke i za probanje svega novog, bilo da je u pitanju posao, lični odnosi ili slobodno vreme.
Planete pooštravaju vašu intuiciju, što će u velikoj meri uticati na donošenje pravovremenih i mudrih odluka.
Vladavina Vage do 22. oktobra donosi obilje sreće za ova 3 znaka, stvari idu u pravom smeru
Izvor: Sensa

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.