Bikovima NIŠTA NE IDE OD RUKE, Device ČUVAJTE ZDRAVLJE, moguće su infekcije - Horoskop za petak je speman

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 07:35

Bikovima NIŠTA NE IDE OD RUKE, Device ČUVAJTE ZDRAVLJE, moguće su infekcije - Horoskop za petak je speman

Evo šta predviđa za vaš znak!

Horoskop za petak je sprema, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao:  Poslednji dan radne sedmice može biti jedan od napornijih Ovnove. Uz dosta posla, možete očekivati i neka odlaganja ili produžetke rokova.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Psihofizički umor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bik

Posao: Ovaj petak neće biti baš naklonjen tipičnim Bikovima ukoliko nameravaju da tvrdoglavo insistiraju na svojim stavovima.

Ljubav: Neki detalji su verovatno malo nefunkcionalni i u sferi ljubavi, pa bi ovaj dan mogli da iskoristite da razmislite o tome da makar nešto poboljšate.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Blizanci

Posao: Blizance bi ovog petka mogla da prati  zategnuta komunikacija sa direktnom poslovnom konkurencijom, pa bi bilo dobro da se suzdržite od verbalnih konflikata.

Ljubav: Nerealna obećanja koja niste u stanju ispuniti nemojte ni davati, budite iskreni i otvoreni prema osobi do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo da uglavnom sve započete obaveze završe bez većih poteškoća.  Iako vam je bilo naporno, bićete zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Imaćete o čemu da razmišljate i zbog čega da pravite planove za razne akcije, posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Uživajte i zabavljajte se u prijatnom društvu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Lav

Posao: Moguće nesuglasice sa nadređenima isključivo možete prevazići težnji ka kompromisnim rešenjima. Potrudite se da budete što fleksibilniji, ma koliko vam to teško padalo.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo na pomolu ovog dana, pa eto prilike da zablistate i u punom sjaju pokažete svoje zavodničke sposobnosti.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

Posao:  Učinite sve da proverite validne detalje nametnutih obaveza, ali uprkos svemu, malo nerviranja u ispravljanju tuđih propusta dolazi u poslovnom paketu pa se nemojte suviše ljutiti.

Ljubav: Ukoliko gajite neke dileme vezane za osobu koja vam privlači pažnju, evo prilike da ih konačno razrešite u direktnoj komunikaciji bez oklevanja.

Zdravlje: Čuvajte se jače prehlade.

Vaga

Posao: Poslednjeg radnog dana u sedmici Vage mogu očekivati solidne rezultate na poslovnom planu, ali i podsećanje na zaostale nezavršene zadatke vezane pre svega za formalnosti i papirologiju.

Ljubav: Budite realni u svojim očekivanjima i nema razloga za nezadovoljstvo kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Većina predstavnika znaka Škorpije  imaće naporan radni dan, prvenstveno zbog dosta tekućeg posla, ali i dodatnih aktivnosti koje mogu iskrsnuti mimo očekivanog.

Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebnu pažnju mogla bi da vam privuče osoba dosta mlađa od vas.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Strelac

Posao: Na kraju radne sedmice Strelčevi bi trebalo da zaokruže jedan ciklus poslovnih projekata i posvete se planovima za dalje.

Ljubav: Pomešana osećanja i lična preispitivanja, osnovni su razlozi da danas budete nešto mirniji, i stvari posmatrate onako sa strane.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Jarac

Posao: Kraj radne sedmice većina Jarčeva dočekuje prilično umorno, ali vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima na profesionalnom planu.

Ljubav: Današnje okolnosti u sferi ljubavi mogu vam itekako prijati, pre svega ako nemate repove prošlosti, i ukoliko ste otvorenog srca za nova poznanstva.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Ljubav: Više dobrih stvari danas bi moglo da vam se dogodi u sferi ljubavi, a na vama je da date doprinos onoj koja je prioritet na sopstvenoj listi želja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče.

Ribe

Posao: Pomalo usporene reakcije i nedostatak fokusa, upozoravaju Ribe da tokom ovog petka više puta provere pre nego što donesu važne poslovne odluke.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici ovog sazvežđa imaće danas odlične predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedu sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.