Bikovi da se čuvaju FIZIČKIH POVREDA, Rakovi emotivne DISTANCE sa voljenom osobom - HOROSKOP za sredu, 27.septembar

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:16

Bikovi da se čuvaju FIZIČKIH POVREDA, Rakovi emotivne DISTANCE sa voljenom osobom - HOROSKOP za sredu, 27.septembar

Pogledajte šta vaš horoskopski znak može da očekuje danas

Posao: Dosta obaveza možete da očekujete i ovog dana, pa je bitno da vam fokus bude na onim najprioritetnijim. Nemojte žuriti.

Ljubav: Kod slobodnih predstavnika Ovnova biće i danas interesantnih osoba u vašem okruženju, družite se, upoznajte i uživajte u sjajnoj komunikaciji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Kada se radi velikom brzinom   obavezno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nađe prostora i za neke propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite i  proveravajte dva puta.

Ljubav: Ukoliko te slobodni, moguće je iznenadno poznanstvo na neočekivanom mestu ili u neobičnim okolnostima.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Posao: Mogli biste da očekujete neki novi poslovni dogovor ili ponudu za saradnju tokom ovog dana.

Ljubav: Ne potežite neka bitna pitanja, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se po njima usaglasite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i  neke potpuno nove saradnje ili projekti.

Ljubav: Zajednički momenti, kada i ako ih bude mogli bi biti prožeti određenom emotivnom distancom. Budite opušteniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Odličan radni dan očekuje Lavove, da bez većih poteškoća, ali uz pojačano angažovanje i motivaciju privedu neke bitne poslove kraju i predstave neke nove ideje ili projekte.

Ljubav: Ukoliko ste sumnjali da je više osoba zainteresovano da ostvari bliskiji ljubavni kontakt sa vama, danas bi trebalo da sumnje budu razvejane. Uživajte i zabavljajte se u odličnom ste raspoloženju.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Posao: Vaša smernost i posvećenost poslu doneće vam pažnju od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobiti i poneku dodatnu obavezu. Bez brige, uspećete sve da završite i tako napravite sebi prolaz za neke buduće poslovne aktivnosti.

Ljubav: Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, onda budite vi ti koji će pokrenuti stvari u pozitivnom smeru. Iznenadite je nekim neobičnim predlogom.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Posao: Kockice vašeg poslovnog mozaika se poklapaju i vi biste trebali malo da predahnete danas. Čuvajte se zlobnih komentara koji mogu pristizati iz redova konkurencije

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti dalja komunikacija. Može biti zabranjeno voće.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Posao:  Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla kako biste bili što funkcionalniji i manje nervozni. Očekujte da će i danas nešto novo da uskoči od obaveza, što niste planirali.

Ljubav: Više strpljenja i taktičnosti od onoga što inače pokazujete, danas bi itekako moglo da vam se isplati. Uživajte.

Zdravlje: Ne preskačite obroke, vodite računa o ishrani.

Posao: Na vama je da se maksimalno trudite i dokazujete svoju profesionalnost, na okolnosti ili osobe koje odlučuju ne možete uticati.

Ljubav: Povoljan je dan za zajedničko  druženje sa rođacima, kumovima, prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.

Posao:  Iako vas očekuje dosta dinamike i ubrzanja u pojedinim momentima, uspećete sve da realizujete na zadovoljavajući način.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan i priredite svojoj dragoj osobi neki izlazak, ili pak prigodan poklončić.

Zdravlje: Budite umereni u svemu, dovoljno se odmarajte.

Posao: Potencijalne zamke vrebaju vas u naglim promenama već postignutih dogovora, ili samoinicijativnog menjanja nekih sitnica.

Ljubav: Potrudite se da popravite  svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke buduće planove i aktivnosti kojima težite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Posao: Možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu pa je veoma bitno da budete dosledni, i pre svega završite sve formalne obaveze iz prethodnog perioda.

Ljubav: Pokušajte da obuzdate nervozu i napetost i budite korektni kada je komunikacija sa dragom osobom u pitanju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.