Izvor: Luftika.rs, 03.Jan.2022, 21:36

Bik, Škorpija i Ribe u 2022. godini vratiće se svojim bivšim ljubavima

Ovo će definitivno biti godina intenzivnih i ponekad revolucionarnih promena za nekoliko znakova Zodijaka. Nova godina simbolizuje okretanje novog lista, ali za neke može značiti vraćanje starim navikama; na bolje ili na gore…
Prema zvezdama, 3 horoskopska znaka će se ponovo spojiti sa bivšim partnerom i dati poslednju priliku svojoj vezi!
Iako neki od nas preziru svoje bivše više nego što se to rečima može opisati, određene ličnosti su sposobne da se izdignu iznad svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << loših osećanja i daju svojim bivšim još jednu šansu. Uostalom, svako zaslužuje još jednu šansu, zar ne?!
Bik: Nostalgija će prevladati Čak i ako vas Uran učini nezavisnijim, odlučni ste da uspete u svom ljubavnom životu 2022. godine, čak i ako to znači povratak svom bivšem i stvaranje mira i harmonije.
Škorpija: Spremni da oprostite i krenete dalje Prošli ste kroz uspone i padove u 2021…
U 2022. biće vrlo turbulentno na polju ljubavi, ali smeši vam se sreća i radost. Ovo bi moglo biti u obliku novog izvanrednog susreta ili bivšeg koji vam ponovo pada u zagrljaj?
Sve je moguće!
Ribe: U potrazi za ravnotežom i stabilnošću Zahvaljujući Neptunu i Jupiteru, imate mnogo prilika da pokažete svoju velikodušnost srca i pronađete mir tamo gde bi drugi odustali.
Kraj godine je posebno povoljan za susrete sa bivšim partnerima.
Škorpija uživa u osveti, a ako naljutite Bika i Ovna neka vam je Bog u pomoći

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.