Bik, Škorpija, Ovan i Vodolija tokom 2024. godine kupaće se u parama i biće miljenici sudbine

Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2024, 10:05

Bik, Škorpija, Ovan i Vodolija tokom 2024. godine kupaće se u parama i biće miljenici sudbine

Neke znakove Zodijaka sudbina će ozbiljno pogledati po pitanju finansija i karijere u 2024. godini, a Svemir će im pokazati put za napredak i fenomenalna dostignuća.
Aspekt milionera iz juna i Venera u konjunkciji sa čvorom budućnosti, mogu doneti fenomenalan rast prihoda za 4 horoskopska znaka.
Saznajte predviđanja astrologa da li će se baš vašem znaku stanje na bankovnom kontu drastično uvećati.
Bik Za Bika će čitava 2024. godina bukvalno biti himna prosperiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i izobilja.
Veliki Stelium planeta u Biku u aprilu i maju, plus Aspekt milionera u sektoru finansija i karijere, doneće veliki napredak.
Ovo se posebno odnosi na one koji rade u oblasti informacionih tehnologija i društvenih mreža, piše atma.hr.
Jun će biti poseban „mesec novca“, kao i period konjunkcije Venere sa Jupiterom – od 25. do 28. maja.
Škorpija Vladar finansijskog sektora Jupiter ulazi u vašu kuću kapitala i investicija u junu. Možete dobiti veliku sumu novca kao ulaganje u svoj posao.
Ali zaista veliki novac čeka vas na mlad Mesec u Strelcu, koji će se dogoditi 1. decembra 2024. godine.
Tada ćete možda imati nove prihode i nov način upravljanja svojim finansijama.
Foto: Freepik/kues1 Ovan „Najbogatiji“ i najplodniji mesec za Ovna biće period kada će se vaš finansijski vladar Venera pridružiti Jupiteru – to je od 25. do 28. maja.
Međutim, već u aprilu ćete osetiti da imate novi novčani tok. Pomračenje 8. aprila u vašem znaku će se desiti istovremeno sa konjukcijom Venere, Merkura i Sunca sa čvorom budućnosti.
Zahvaljujući vašem ličnom projektu, imaćete veliki rast i po pitanu samopoštovanja i po pitanju finansija.
Vodolija Vi ste pravi ljubimci sreće u 2024. godini, jer je Pluton, planeta velikih finansija, u vašem znaku od januara ove godine.
Štaviše, trigon sa Jupiterom tokom cele godine, daće vam mogućnost da razvijete lični projekat, pa zaista nema razloga da se bojite bilo čega!
Samo napred i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, sve postaje bukvalno magično za vas.
Najvažniji period za vas neće biti samo jun (period aspekta milionera), već i septembar 2024. godine.
Upravo 18. septembra dogodiće se prvo pomračenje u znaku Riba, čime se otvara program velike preraspodele vaših finansija za naredne 2 godine.
Imaćete ozbiljnu odgovornost, ali i vaša zarada će progresivno rasti.
Izvor: atma.hr
Julija Lifanova od 17. februara predviđa emotivni karambol za Bika, Vagu, Ovna i Lava

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Rak, Ribe i Vodolija su vidovnjaci Zodijaka, nepogrešivo čitaju ljude i imaju jaku intuiciju

Izvor: Luftika.rs, 15.Feb.2024

Čini se da neke osobe imaju sposobnost da bukvalno predvide događaje u bliskoj budućnosti, a samim time i da pravovremeno reaguju kada dođe vreme za to. Pre svega se oslanjaju na intuiciju, koja ih nepogrešivo upućuje koje su odluke ispravne.. Astrolozi su identifikovali tri znaka Zodijaka koji...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.