BLIZANAC - HOROSKOP ZA 2023. GODUNU: Ne preporučuje se RIZIKOVANJE kada je NOVAC u pitanju, a evo šta vas još OČEKUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 13:12

BLIZANAC - HOROSKOP ZA 2023. GODUNU: Ne preporučuje se RIZIKOVANJE kada je NOVAC u pitanju, a evo šta vas još OČEKUJE

Spremite se za novu!

Godišnji horoskop za 2023. godinu za Blizance otkriva da je pred ovim znakom aktivna i dinamična godina. Na početku godineretrogradni Mars biće baš u Blizancima, pa se u prvim danima ne preporučuje bilo kakav rizik u zdravlju i finansijama.

Od januara do aprila ana Blizance će povoljno uticati Jupiter koji podstiče ličnirast. Bilo bi dobro razmisliti i formulisati strategiju razvoja poslovanja, ako postoji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ubuduće, tokom cele godine, Blizanci će moći da ubiraju velikodušne plodove onoga što poseju do aprila.

Najveće turbulencije u 2023. godini očekuju Blizance u periodu pomračenja, od 14. do 28. oktobra. Ovde je bitno da pazite na svoje emocije, odnosno da ne dopustite da budete impulsivni i nepromišljeni.  Pomračenje može doneti i pojavu nekih karmičkih prijateljstava.

Generalno, godina za Blizance obećava da će biti relativno mirna i produktivna - posebno za one koji znaju šta žele od ovog života. Ako preduzmete odgovornost za sebe i svoj put, sve može ići po planu. Ako priželjkujete uspeh u poslu, važno je da negujete profesionalnost, samodisciplinu i poštujete dogovre i rokove.

HOROSKOP ZA ŽENE BLIZANCE ZA 2023. GODINU

Fokusirajte se na sebe, istinske želje i prestanite da igrate uobičajenu ulogu. Budite svoje i ne plašite se da u životu napravite promene za koje mislite da zaista vrede. Moguće su najneočekivanije vesti: preseljenje u drugu zemlju, promena uverenja ili profesije. U 2023. bolje ćete upoznati sebe i otkriti nove aspekte svojih talenata. Očekuju vas putovanja, kao i proširenje kruga prijatelja. Prva polovina godine biće povoljna za nove lične i poslovne kontakte.

HOROSKOP ZA MUŠKARCE BLIZANCE ZA 2023. GODINU

Već početkom 2023. godine, muškarci Blizanci će se osećati u usponu. Neuspesi će biti u prošlosti. Počećete da verujete u sebe i bićete istrajni u svom cilju. Budite fokusirani i kako biste osigurali sebi napredak, radite jendu po jednu stvar. Ne preuzimajte previše poslova na sebe odjednom. Počevši od jula, povećava se verovatnoća neočekivanog uspeha, naglog uspona u karijeri i poslovanju. Naučićete kako da bolje štedite.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA BLIZANCE ZA 2023.

Iako će godina proći pod kontrolom Venere, to će imati malo uticaja na Blizance. Vatrene romantične veze, poput predstavnika drugih znakova, možda se neće desiti. Na polju ljubavi biće prilično tiho.Ipak, moguće je da će Bliozanci imati nekoliko uspešnih perioda kada usamljeni mogu da upoznaju zanimljivu osobu za sebe. Napravite balans između posla i ljubavi kako ne biste propustili važnu priliku. Najbolja šansa za novu ljubav biće tokom februara, avgusta i novembra.

U septembru Blizanci mogu da sretnu svoju ljubav iz prošlosti, a osećanja mogu ponovo da se razbuktaju. Onima koji su u vezi astrolozi savetuju da porade na zbližavanju i svojim emocijama. Zato bi bilo dobro da Blizanci 2023. putuju sa svojim najmilijima, provode više vremena zajedno, stvaraju zajedničke uspomene, više razgovaraju. Za Blizance ovo je veoma važno. Intelektualna komunikacija ih inspiriše i privlači.

ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA BLIZANCE ZA 2023.

Blizancima je najvažnije da u narednoj godini ostanu u stanju emocionalnog zadovoljstva. Tada će imunitet biti dovoljno jak. Održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena: ovo će pomoći održavanju imuniteta i zdravlja. Februar i početak maja donose pad energije i umor, pa je u ovim periodima važno da se dobro odmorite.

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA BLIZANCE ZA 2023.

Blagostanje će ući u život Blizanaca već u februaru 2023. godine, a tokom cele godine mogu im se otvarati novi izvori prihoda. Odličan period za predstavnike vazdušnog elementa. Očekuje ih uspeh u bilo kom poslu. Godina će biti bogata finansijskim iznenađenjima. Od februara do oktobra očekuju se redovne nagrade za njihov trud. Ali od sredine jeseni, finansijski tok će iznenada početi da presušuje. Zato je bolje da naučite da štedite. Neki Blizanci će povećati izvor prihoda poslovima u inostranstvu.

ŠTA JE NAJVEĆI IZAZOV ZA BLIZANCE U 2023.

Ovo je definitivno godina Blizanaca. Treba da se spreme da osvoje nove visine i zablistaju. Najveći izazov biće uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.