Izvor: Luftika.rs, 24.Sep.2023, 07:35

Arapski drevni horoskop važi za nepogrešiv i otkriva najmračnije tajne koje krije vaša duš

U Zapadnom svetu arapski drevni horoskop nije naročito poznat, iako je vrlo interesantan i otkriva mnoge tajne o nama samima.
Ovaj tekst opisuje jedan zanimljiv test koji se bazira na astrologiji i koji nam može pomoći da bolje razumemo svoju ličnost i karakter. Ovaj test se bazira na konceptima arapske astrologije i njegovoj popularnosti u različitim delovima sveta.
Test se bazira na analizi različitih aspekata ličnosti, uključujući ratnički duh, mudrost, obranu, ravnotežu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << fatalizam i evoluciju. Takođe, istražuje osnovne karakteristike ljudi, kao što su ljubav, dobre i loše strane, kao i način na koji se slažemo sa drugima.
Da biste uradili ovaj test, prvo morate odgovoriti na tri pitanja i na osnovu vaših odgovora dobiti određeni broj bodova.
Evo kako funkcioniše:
Prvo pitanje: Vaš datum rođenja spada u jedan od perioda navedenih u sledećim opcijama. Svaka opcija ima određeni broj bodova.
Između 23. avgusta i 22. septembra – 1 bod
Između 21. marta i 20. aprila – 2 boda
Između 21. juna i 22. jula – 3 boda
Između 23. oktobra i 21. novembra – 4 boda
Između 21. maja i 20. juna – 5 bodova
Između 21. aprila i 20. maja – 6 bodova
Između 20. februara i 20. marta – 7 bodova
Između 23. septembra i 22. oktobra – 8 bodova
Između 23. jula i 22. avgusta – 9 bodova
Između 29. decembra i 20. januara – 10 bodova
Između 21. januara i 19. februara – 11 bodova
Između 22. novembra i 21. decembra – 12 bodova
Drugo pitanje: Broj bodova zavisi i od veličine mesta gde ste rođeni. Sledeće opcije imaju određeni broj bodova:
Manje od 500 stanovnika – 1 bod
Između 500 i 2.000 stanovnika – 2 boda
Od 2.000 do 5.000 stanovnika – 3 boda
Od 5.000 do 15.000 stanovnika – 4 boda
Od 15.000 do 50.000 stanovnika – 5 bodova
Od 50.000 do 100.000 stanovnika – 6 bodova
Od 100.000 do 200.000 stanovnika – 7 bodova
Od 200.000 do 350.000 stanovnika – 8 bodova
Od 350.000 do 500.000 stanovnika – 9 bodova
Od 500.000 do 600.000 stanovnika – 10 bodova
Od 600.000 do 700.000 stanovnika – 11 bodova
Više od 700.000 stanovnika – 12 bodova
Treće pitanje: Vaša zanimanja ili zaposlenje takođe donose određeni broj bodova. Evo kako to izgleda:
Bez zanimanja, sezonski radnici, nezaposleni – 1 poen
Nekvalifikovani radnici, zemljoradnici – 2 poena
Kvalifikovani radnici, trgovci, zanatlije, srednje medicinsko osoblje – 3 poena
Prosvjetni radnici, lekari i vaspitači – 4 poena
Vojna lica, vojni službenici – 5 poena
Administrativni službenici svih vrsta – 6 poena
Novinari, pisci, pesnici – 7 poena
Niži rukovodioci u bankama, privredi, trgovini, saobraćaju – 8 poena
Političari, diplomate, advokati, sudije, arhitekte, inženjeri – 9 poena
Umetnici, slikari, glumci, vajari, primenjeni umetnici – 10 poena
Visoki rukovodioci, direktori preduzeća – 11 poena
Poznate ličnosti: nauka, politika, umjetnost, sport, estrada – 12 poena
Na osnovu ukupnog broja bodova koji dobijete nakon što odgovorite na sva tri pitanja, možete saznati više o svojoj ličnosti i karakteru prema principima arapske astrologije. Ovaj test može biti zabavan način da bolje razumete sebe i svoje osobine.
Da biste saznali koje oružje vam odgovara, trebate saberiti brojeve na osnovu vašeg datuma rođenja, mesta rođenja i zanimanja. Zatim, taj broj delite sa tri kako biste dobili konačan rezultat.
Na primer, ako ste rođeni 28. jula (9 poena), u mestu sa populacijom od 50 do 100 hiljada stanovnika (6 poena), i vaš otac je bio niži rukovodilac (8 bodova), sabiranjem ovih brojeva dobijate 23. Pošto ovaj broj nije deljiv sa 3, odaberete najbliži broj koji jeste, što je u ovom slučaju 24. Zatim, delite 24 sa 3 i dobijate rezultat 8.
1. Nož Osoba rođena u ovom znaku karakteriše se nepredvidljivošću, ćudljivošću i često lenjošću. Imate divlju i nezavisnu prirodu, te ste ravnodušni prema disciplini i obećavajućim vezama. Volite dominaciju i donošenje samostalnih odluka, verujući u svoju inteligenciju i ne prihvatajući konvencionalnosti. Takođe, niste previše zainteresovani za tuđa mišljenja. U ljubavi ne pristajete na kompromise, skloni ste dramama i često gubite strpljenje. Važno je pronaći partnera koji će tolerisati vaše osobine. Dobro se slažete sa osobama rođenim u znakovima topuza, lanca, strele i praćke, dok loše veze imate sa onima rođenim u znacima peroreza, arapskog mača i sablje.
2. Kama Osoba rođena u znaku kame je ponosna, vernost je njena osobina, iako ponekad burno reaguje, u suštini je simpatična. Ako ste rođeni u ovom znaku, omiljeni ste u društvu, vitalni, zdravi i posedujete neiscrpnu energiju. Takođe, hrabri ste i veoma vešti u opasnim situacijama. U ljubavi ste romantični, spremni da pružite mnogo ljubavi voljenoj osobi i ne tolerišete neverstvo. Ako vas partner prevari, brzo donosite odluku o prekidu veze. Dobro se slažete sa osobama rođenim u znakovima lanca, luka, strele, topuza i koplja.
3. Perorez Osobe rođene u znaku peroreza su discipline, vredne i temeljne u svom radu, često dugo razmišljaju pre nego donesu odluku. Ne vole promene i čvrsto se drže svojih ustaljenih navika. Odvajanje od tih navika im teško pada. Po prirodi ste pedantni, uredni, vodite zdrav život i uživate u sportu.
U ljubavi ste verni i ne postavljate previše zahteva prema svom partneru. Međutim, ukoliko se nađete sa osobom koja je potpuno suprotna vama po navikama, to može dovesti do ozbiljnih nesuglasica. Zato je važno pažljivo birati sa kim ćete deliti svoj život.
Najbolje se slažete sa znakovima kopljem, praćkom i strelom, dok loše komunicirate sa osobama rođenim u znakovima sablje, mača i lanca.
4. Arapski mač Osoba rođena u ovom znaku je avanturističkog duha, sklonoj agresiji i nervozi, ponekad i surova. Voli rizik i adrenalin koji donose avanture. Tuđa mišljenja je ne zanimaju mnogo, a da bi postigla svoje ciljeve, spremna je biti bezobzirna, sledeći izreku „cilj opravdava sredstvo“.
U ljubavi znate šta želite i čvrsto se držite svojih odluka. Kada odaberete partnera, ostajete uz njega bez obzira na prepreke. Ljubav vas čini nježnim i spremnim na žrtve. Najbolje se slažete sa osobama rođenim u znakovima strele, buzdovana, topuza i praćke, dok imate nesklade sa osobama u znakovima noža, peroreza i lanca.
5. Buzdovan Osobe rođene u znaku buzdovana su veoma prilagodljive i znaju kako da komanduju, ali takođe dobro prihvataju i tuđe naredbe. Oni su odani prijatelji i pouzdani partneri u teškim situacijama.
U ljubavi ste promenljivi, volite flertovanje i više cenite prijateljstvo nego ljubavnu strast. Dobro se slažete sa gotovo svim znakovima, osim sa strelicom, praćkom i topuzom.
6. Topuz Osoba rođena u znaku topuza krije mnoge skrivene kvalitete koje se ne primećuju na prvi pogled. Može delovati kao lenja, ali je zapravo vrlo metodološka i temeljna u svom radu. Ima mudrost i intelekt koji deluje smireno. Iako ćutljiva, vrlo je vredna i posvećena kada se posveti nekom zadatku.
Ako ste rođeni u ovom znaku, idealni ste partner u ljubavi, jer niste zahtevni i volite stabilan porodični život. Izbežavate konflikte i volite prirodu, šetnje i romantične trenutke. Dobro se slažete sa većinom znakova, ali možda imate manje nesuglasice sa lancem, praćkom i buzdovanom.
7. Sekira Osoba rođena u znaku sjekire ima izuzetnu želju za znanjem i neverovatnu odlučnost. Oni koji se posvete istraživanju bilo koje oblasti postižu izvanredne uspehe u svojim poljima.
Ako ste rođeni u ovom znaku, hrabri ste i ambiciozni, bez straha od prepreka. Kao ljudi, vrlo ste mirni i idealistički nastrojeni, sanjate o svetu bez ratova i težite jednakosti među ljudima.
U ljubavi cenite jednostavnost, male gestove pažnje i nežnost. To možete pronaći samo sa osobama rođenim u znaku lanca i praćke. Loše se slažete sa nožem, sabljom i arapskim mačem.
8. Lanac Osoba rođena u ovom znaku je efikasan diplomata koji voli udobnost, lepe stvari, poznate ličnosti i talentovan je u ljubavi.
Spremni ste da zavedete i inspirišete ljude da se bore za vaše ciljeve. Imate dar za vođenje i diplomatiju, čini se da se dobro slažete sa svima, čak i sa onima sa kojima se ne slažete. Loše se slažete sa topuzom i buzdovanom.
9. Sablja Osoba rođena u znaku sablje je prirodni lider, poseduje prirodni autoritet, organizacione veštine i voli da dominira. Skloni ste snobizmu i volite da budete vodeći u društvu.
Kao roditelj, posvećeni ste i težite obezbediti udoban život porodici. U ljubavi cenite originalnost, strast i pažnju koju zahtevate, ali i pružate. Dobro se slažete sa strelicom i kopljem, dok imate nesuglasice sa nožem, sjekirom, buzdovanom i topuzom.
10. Koplje Osoba rođena u znaku koplja je intelektualno nadarena, lucidna i privlačna fizički. Imate bogatu maštu, vešto se izražavate i snalazite u raznim situacijama. Osećate se nadmoćno i često postavljate visoke ciljeve u životu.
U ljubavi tražite obožavanje od partnera, a razočaravate se ako to ne dobijete. Dobro se slažete sa perorezom i kamom, dok ste ravnodušni prema ostalim znakovima.
11. Praćka Osoba rođena u znaku praćke je kreativan idealista, inteligentna, ali često sklon depresiji. Ponekad sumnjate u sebe i trebate podršku u teškim trenucima. Volite slobodu i ne podnosite monotoničnost.
U ljubavi ste izuzetno romantični i strastveni, ali vaša ljubav nije ograničena na samo jednu osobu u životu. Dobro se slažete sa strelicom, arapskim mačem i sjekirom, dok imate nesuglasice sa sabljom i kopljem.
12. Strelica Osoba rođena u znaku strelice ima izraženu ličnost, blistav intelekt ili čak genijalnost. Skloni ste idealizmu i ponekad vas materijalisti iskorišćavaju.
Vaše ljubavne veze su često burne, jer imate jedinstven način razumevanja ljubavi. Dobro se slažete sa kopljem, lancem i sjekirom, dok imate nesuglasice sa nožem i perorezom.
Izvor: Stil

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.