Aneta Nakovska Biografija

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013, 04:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aneta Nakovska Biografija

Rođena: 10.09.1973

Mesto rođenja: Skoplje

Horoskopski znak:Devica

Zanimanje: Estradni umetnik

Počela je da se bavi pevanjem kada je njen otac učestvovao u organizaciji jednog festivala ’94 i od tada je sve nekako spontano krenulo. Škovolala je svoj glas kod jedne operske pevačice, pevala je u horu čitav život i planira da peva u operi kao horski pevač . Piše svoje pesme, a inspiraciju za svoje tekstove nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u svakodnevnom životu. Počela je da se bavi i glumom, još to nije na profesionalnom nivou ali se nada da će biti.

Nije planirala da se bavi pevanjem, želela je da bude prosvetni radnik i da radi sa decom. Završila je kozmetički kurs, i uživa da pravi preparate na prirodnoj bazi. Obožava da se šeta, naročito po prirodi, voli da čita i bila je šampion čitač u Skoplju.

Zanimljiva činjenica : Prva je javno progovorila u Mekdoniji da je stavila silikone, ali joj se to i dan danas obija o glavu, negativnim komentarima medija. Za sebe kaže: Da je humana, emotivna, skromna,iskrena, malo lenja i izuzetno pozitivna.

U kuću Velikog Brata ulazim: “Želim da vidim da li ću imati živaca i strpljena u takvim uslovima i da bolje upoznam sebe”.

Moj moto je: Always look at the bright side

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branislav Petrušević Petrući

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013

Branislav Petrušević Petrući je poznati srpski glumac i komičar, koji unatoč svojoj velikoj želji zapravo nikad nije završio glumačku akademiju. Bio je Indeksovog pozorišta, komedijskog radijskog programa na kojem je izgradio svoju karijeru. Sudelovao je i u programu radija Beograd za koji je...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.