Ako im dođete i nenajavljeni, sve će biti pod konac: Ovo su tri najurednija znaka

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 16:18

Ako im dođete i nenajavljeni, sve će biti "pod konac": Ovo su tri najurednija znaka

Dok nekima odgovara nered i snalaze se u njemu, kod ljudi rođenih u ovim znakovima to ne dolazi u obzir. Ukoliko ste među njima, vrlo dobro znate o čemu govorimo.

Koliko puta vam se desilo da vam stignu nenajavljeni gosti i zateknu nered u stanu, pa vas u trenutku pojede stid... Možda ste i od onih koji su "savršeno organizovani u svojoj neorganizovanosti", ali samo ukoliko ne pripadate skupini horoskopskih znakova koje otkrivamo u nastavku teksta, jer kod njih ćete uvek sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zateći u savršenom redu!

Astrolozi kažu da horoskopski znak utiče na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni, a prema njihovom tumačenju, ova tri znaka su najpedantnija.

Devica

Za Device, reč uredno je možda preslaba. One su opsednute čistoćom. Vole da je sve organizovano, na svom mestu i potpuno čisto. Najbolje funkcionišu u takvom okruženju. Čak i ako se nenajavljeno pojavite na vratima Device, nećete naći nered u njenom domu.

Bik

Bikovi veoma vode računa o svom izgledu, a situacija nije drugačija ni kada je u pitanju njihov dom. Oni jednostavno ne mogu da se opuste ako je sve oko njih u neredu. Zato se trude da sve uvek izgleda lepo i uredno. Jedan od razloga je i taj što ne žele da daju drugima priliku da ih ogovaraju zbog toga.

Jarac

Jarčevi su posvećeni i vredni u svemu što rade, a ista je situacija i kada je njihov dom u pitanju. Imaju jaku želju da sve bude organizovano i na svom mestu. Oni odbijaju da dozvole da bilo šta pod njihovom kontrolom ostane u haosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.