ASTRO PERVERZIJE: Ovan voli sado-mazo igrice, Strelac seks na otvorenom, Rak uživa u menjanju uloga!

Izvor: Press, 22.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASTRO PERVERZIJE: Ovan voli sado-mazo igrice, Strelac seks na otvorenom, Rak uživa u menjanju uloga!

U svakom od nas leži divlja strast koja želi da pronađe put kroz lavirint moralnih normi i tabua i pokaže svoje pravo lice. Taj put je obojen raznim perverzijama kojima luta naša mašta. Saznajte šta se sve dešava u svetu seksualnih fantazija svih horoskopskih znakova
Хороскопски знак је попут холограма који одређује >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << правац развоја личности, па и сексуалности. Наравно, многе ствари су индивидуалне и од тога зависи да ли ће неко остварити своје фантазије или ће наставити само да машта. Како год било, ево које су то  сексуалне фантазије  за све хороскопске знакове:
ОВАН
Ован је страствен знак и прави је зависник од адреналина, па иу сексу воли сурове садо-мазо игре које подстичу лучење адреналина. Али, Овнове пали свака акција која поред секса укључује и опасност, па воле секс на чудним локацијама попут лифтова, ВЦ-а у клубу или где год да постоји интимна атмосфера и опасност да неко наиђе. Воле рвање у кревету, чупање за косу, ударање по гузи, угризе итд.
БИК
Бик је најчулнији знак у Зодијаку, а притом је и велики хедониста, па воли добру комбинацију разних врста уживања. Највише воле да искомбинују уживање у сексу са уживањем у храни, па ће пре секса увек конзумирати разне афродизијаке као што су чоколада, вино, бадеми, лешници… Обожавају дуге пољупце, лизање целог тела и, наравно, орални секс у свим облицима. Такође, воле и да користе храну као реквизит, па у кревету једног бика лако може да дође до мазања шлагом и, наравно, лизања, стимулације брадавица коцкицама леда итд.
БЛИЗАНЦИ
Близанци се пале на идеје и експериментисање. Не држи их место, не држи их један партнер, као ни неки посебан начин на који уживају у сексу. Радије ће испробати све што им падне на памет иу том истраживању највише уживају. Брзо прођу кроз експериментисање с разним позама и локацијама и прелазима на друге перверзије у комбинацији са разним играчкама као што су вибратори, лисице, куглице и слично.
Владар овог знака је планета Меркур, која у неком свом аспекту представља двополну природу (Меркур је еквивалент Хермесу, одакле је етимолошки изведена и реч хермафродит), па припадници овог знака у својој сексуалности могу скренути и ка истом полу, ако не, свакако их узбуђује та идеја, а такође их узбуђује и тројка и друге варијанте групног секса.
РАК
Код Ракова је секс дубоко повезан са емоцијама, па уживају у дугој предигри, пољупцима и додиривању, али далеко од тога да не желе да пређу на конкретну акцију. Од сексуалних фантазија радо би испробали преоблачење и мењање улоге и све остало што додаје емотивни набој страсним играма у кревету. Ако нађу компатибилног партнера, с којим могу да изграде однос поверења, спремни су да се испробају, само ако се уклапа у њихов емотивни свет.
ЛАВ
Лавови су поносни у свему па иу сексу и воле да се показују пред другима, па их зато узбуђују идеје као што је секс на отвореном (за разлику од Овна којег узбуђује опасност, код Лавова постоји и доза егзибиционизма) – места попут плаже или парка. Уживају иу стриптизу и свему другом у чему се сексуалност отворено приказује, међутим, ипак у секс уносе емоције па не одлазе предалеко.
ДЕВИЦА
Сексуалност једне Девице је спутана морално-емотивним оковима, па је тешко увући се у кревет. До њихове спаваће собе долази се тако што морате да прођете читав низ разних тестова, како би достојна Девица стекла поверење. Али, једном кад сте ушли у њен интимни свет, Девица је склона разним перверзијама, које се углавном врте око идеје заробљености и ослобађања, па њихове фантазије обавезно укључују везивање, доминацију, емотивну борбу иу те сврхе користе лисице, уже, свилену мараму и све чиме се могу везати руке, очи или и једно и друго.
ВАГА
Ваге су сензуалне, разигране и естетски настројене и пале се на све што лепо изгледа. Идеја лепоте и отмености их узбуђује до те мере да воле да испробају све што им подстиче машту на ту страну. Воле прљаве разговоре, али они морају бити лепи и креативни, затим играње улоге, али то код њих изгледа као у позоришту и мора имати уметничку цркву. На телу их највише узбуђује гуза (опет естетика), воле да је гњече (или да њима то раде), пљескају, гризу, али све то мора имати дозу отмене сензуалности.
ШКОРПИЈА
Припадници овог знака имају јак либидо и жељу за сексом код њих је огромна, па није ретко и да се „навуку” на секс и не могу без њега. Шкорпије су способне за велике трансформације, па ће у сексу испробати све. Воле доминацију у сваком облику, и кад су оне доминантне и када је партнер доминантан, али су осетљуве и рањиве, па ако их повредите спавате с непријатељем.
Шкорпије секс доживљавају кроз тамне аспекте личности и не воле да износе прљав веш, а има га подоста, али у интимној атмосфери (што код њих значи – скривено), испробава све могуће фантазије које постоје, у зависности од фазе у којој се налази њихова сексуалност. . Како сазревају, тако мењају фазе и афинитете, а кроз ту трансформацију уче и проналазе себе. С њима је све могуће!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
СУЗЕ, БЕС, СУЗДРЖАНОСТ: Како тугује твој хороскопски знак?
САЗНАЈТЕ: Коју супер моћ има ваш хороскопски знак?
СЕКС МАНИЈАЦИ: Ова три хороскопска знака не могу без секса!
   
СТРЕЛАЦ
Стрелац је најенергични знак Зодијака и прави је авантуриста. Нема одређене фантазије које га посебно бледе, већ га узбуђује фактор изненађења, па ће радо испробати секс на отвореном, у колима поред пута или било где, али не сме бити само секс, мора бити читава авантура. Воле отворен простор и прљаве разговоре, воле да истражују, али не и да чекају јер то спутава њихову динамичну природу.
ЈАРАЦ
Јарчеви су наизглед хладни, али у кревету могу бити и те како страствени. Воле да истражују, па ће радо пробати све, али за разлику од Близанаца, не пале се на само истраживање него заиста да пронађе шта им одговара, а онда се враћају својој омиљеној пози, улози, играчки или некој перверзији која им је донела ужитак. . Воле доминацију, али углавном желе да су они доминантни.
ВОДОЛИЈА
Ово је најпрогресивнији знак Зодијака. Водолија воли све новитете па ће прва испробати сајбер-секс, секс преко Скајпа или секси поруке. Склони се свим врстама перверзије, па их други знакови могу сматрати и настранима, иако их најчешће доживљавају као интересантне ликове. Слободне су у сексу и нису много емотивне, па ће испробати све што желе и зато је ово знак који је најсклонији групном сексу, што је и њихова највећа фантазија.
РИБЕ
Рибе су склоне разним перверзијама и лако се могу изгубити у океану своје сексуалности. Емотивне су, али склоне утицају других, па могу попримити партнерове склоности. Стопала су њихова главна ерогена зона (поред полних органа), па их пали све што има везе са стопалима. Веома су маштовите, воле да се снимају, гледају, па и да гледају друге, макар из прикрајка.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.