ASTRO LEPOTA: Šminka prema horoskopskom znaku!

Izvor: Press, 11.Jan.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASTRO LEPOTA: Šminka prema horoskopskom znaku!

Imamo naviku da čitamo horoskop svakodnevno, verujemo ili ne, ali čitamo ga i pratimo. Na delove koji nam se sviđaju širom otvorimo oči, pa se tako kolegama, prijateljima, porodici pohvalimo šta nam je horoskop rekao, no, isto tako, na one negativne pojedinosi volimo da zažmurimo. Evo nešto drugačijeg horoskopa, na čija dela ćete vi moći da utičete.
Poznata šminkerka, američkog porekla, Gloria >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Noto, napravila je  horoskop vodeći se šminkom. Jednom prilikom kada je objašnjavala svoju ideju napomenula je kako će svakome, ko u predstojećoj godini, planira da dobije neki dobar poslovni angažman, besprekoran salonski izgled biti neophodan. Stoga pripremite se da pronađete sebe, svoj horoskopski znak, i način šminkanja koji njemu odgovara.
Ovan:
Ova godina je velika godina sa puno velikih odluka i događaja. Za one sa stabilnom vezom očekuje se prosidba ili čak beba, a za one, dobro poznate, slobodne ovnove, očekuje se vatreni ljubavni sastanak. Koji god da ste ovan, ovaj zauzeti ili slobodni, način šminkanja ove poznate umetnice, svakako će vam pomoći.
Savet: Preporučujemo besprekoran ten, i jarke boje karmina za usne, naš favorit je jarko lila nijansa.
Bik:
Bikovi će ovu godinu provesti više “iza scene”. To nikako ne znači da će se povući, to samo znači da će raditi u svom miru i tišini, vredno raditi. S druge strane ova godina će kao i do sada takođe biti veoma seksi, stoga, kako šminerka savetuje, opredelite se za neku od tamnijih paleta boja.
Savet: Jako naglašene jagodice, i prirodne ne oblikovane obrve, uz nude usne svakako obaraju sa nogu.
Blizanci:
Nakon dužeg vremena, blizanci će se ove godine napokon upustiti u ozbiljnu vezu. Iako vole da nose crne, ove godine će se odupreti i odlučiti za više svetlije nijanse, ili čak florescentne pojedinosti koje će kombinovati sa tamnijim nijansama. Florescentno u novu godinu!
Savet: Eksperimanetisanje sa dve nijanse na usnama je sasvim dovoljn ako se odlučite za jake boje.
Rak:
Ove godine uživaćete u zdravom životu koji će vas voditi i u karijernom smislu. Boje u kojete ćete biti zaljubljeni svakako će opisati i vaše zdravo stanje i naklonost kojem ćete biti odani. Zaljubićete se u svetlije i pastelne, toplije boje.
Savet: Kombinacija pastelnih boja sa blago naglašenim usnama upotpuniće vaš karakter i raspoloženje.
Lav:
Iako obično povučeni, i ne toliko u prvim redovima, poprilično strateški, ove godine sve oči će biti uprete u vas. Tako birajta jake boje, poput metalik, crne, zlatne ili srebrne, one će vam pomoći pri osudama od strane drugih.
Savet: Senčenje očiju i usana savršena su kombinacija tokom cele godine. Tokom dana trudite se da koristite nešto svetlije nijanse, dok za veče izaberite tamniju nijansu.
Devica:
Velika eksplozija za ovaj znak desiće se u avgustu, a vrhunac će biti do jeseni. Do tada nećete imati buran tok životnih dešavanja, ali će strpljenje do predviđenog perioda rasplamsavanja biti u koristi device.
Savet: Bazirajte se na minimalno nanošenje šminke, i kada to koristite trudite se da boje budu svetle sa malo sedefa, kako biste postigli svečani izgled, ali ujedno i izgled osmornog i sjajnog lica.
Vaga:
Vaši talenti će biti u fokusu za ovu godinu. Vaša popularnost će  veoma da raste iz dana u dan, stoga pažljivo birajte koga puštate u svoje uže grugove bitnih ljudi, shodno tome birajte određeni izgled.
Savet: Ne ustručavajte se da naglasite oči ekstremno jarkim bojama, usled toga usne i sve ostale delove lica držite na stand by varijanti
Škorpija:
Napokon ste u potpunosti spremni za godinu. Osnažili ste se kako fizički tako i psihički, i u punoj ste snaži da napravite nešto veliko u svom životu. Ovo je definitivno vaša godina, kada ćete praviti velike količine novca, i sklapati velike poslovne saradnje.
Savet: Trudite se da uskladite nijansu senke sa bojom očiju. To ćete najbolje postići ako izaberete potpuno suprotnu nijansu senke u odnosu na boju očiju.
Strelac:
Iako potpuno ne tipično za strelca, došlo je i do tog dela. Sledi period koji je apsolutno nije progresivan za strelčeve, ali opet sa druge strane period obnavljanja pojedinih, kvalitetnih pojedinosti, isto tako odbacivanje pojedinosti koje već duže vreme ne funkcionišu. Naoštrite se strpljenjem, jer vas nakon ovog laganijeg i oslobađajućeg dela, čeka burni period pun uspeha.
Savet: Crvena je svakako vaša boja, ne razmišljajte dva puta pre nego što je nanesete.

Jarac:
Iako je za ovaj znak karakterističan veoma gust i ambiciozan raspored tokom cele godine, 2015. će biti nešo drugačija. Ovog puta je više akcenat na izgledu i atraktivnosti nego na velikim delima. Preporučena boja šminkanja, kako Gloria Noto napominje, je crna.
Savet: Složićemo se sa Gloriom, i definitivno vam savetovati tamne nijanse, posebno ako ste tamne puti.
Vodolija:
Ova godina će biti veoma burna za ljubavni i socijalni život vodolije. Aktivan život sa partnerima, kao i aktivan noćni život su glavne odlike za predstojeću godinu vodolije. Šminka će vam puno reći o tome.
Savet: Pastelne nijanse kombinujte sa nekim intenzivnijim bojama, na taj način ćete postići efekat većih očiju, tj. naglasićete oči.
Ribe:
Večito zavodljive ribe plivaće u prelamanju pastelnih boja koje su odlika morskih dubina. Shodno tome ova godina za njih je namenila veliki karijerni napredak, uz puno dobre škole i velikog iskustva.
Savet: Nemojte se bojati da ukombinujete nekoliko nijansi iz palete svetlih boja. Pored toga stavite akcenat na uglove očiju sa spoljašnjih strana, ali samo na gornjem kapku senčite. Usne, ten i jagodice ostavite u maskimalno prirodnoj nijansi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.