ALERGIJSKE reakcije kod Rakova, NEZADOVOLJSTVO u vezi kod Lavova, a OVAJ znak da se pazi UMORA - HOROSKOP za nedelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 07:32

ALERGIJSKE reakcije kod Rakova, NEZADOVOLJSTVO u vezi kod Lavova, a OVAJ znak da se pazi UMORA - HOROSKOP za nedelju

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan 16.07.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Većina Ovnova je ovih dana imala posla preko glave i kao posledica zamora veći deo ovog drugog dana vikenda  trebalo bi da provedu u kućnim aktivnostima.

Ljubav: Ono što vas može izmamiti napolje je poziv nove simpatije na druženje. Uživajte.

Zdravlje: Fizički umor.

Posao: Drugog dana vikenda imate veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povoljnu klimu da sve organizujete onako kako vama najviše odgovara, i da opušteni i zadovoljni dočekate sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Bilo zbog nekih konkretnih objektivnih razloga, bilo zbog lične nesigurnosti, tek danas nećete biti u najboljem raspoloženju za konkretne akcije.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Posao: Ovaj dan je odličan da Blizanci glavu potpuno isključe iz radne mreže. Potrudite se ipak da se na vreme uključite i pripravni dočekate nova profesionalna iskušenja.

Ljubav: Druženje sa prijateljima i poznanicima godiće vama lično, ali predstavlja i dobro okruženje u kome možete očekivati finu komunikaciju i možda neku emotivnu varnicu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao: Uglavnom rutinski dan je pred većinom osoba rođenih u astrološkom znaku Raka, bavljenje uobičajenim aktivnostima u kućnom, porodičnom okruženju.

Ljubav: Sitnim znakom pažnje ili poklončićem, mogli biste da obradujete dragu osobu.

Zdravlje: Astrološki aspekti najviše upozoravaju na alergijske reakcije kože.

Posao: Poslednji dan vikenda nije najpovoljniji za neka velika naprezanja i pravljenje grandioznih planova, ali jeste dobar da se posvetite malo boljoj taktičkoj organizaciji.

Ljubav: Nezadovoljstvo i moguće probleme u komunikaciji sa dragom osobom, najbolje ćete rešiti kompromisom.

Zdravlje: Najosetljivije tačke nalaze se u zadovoljavajućem zdravstvenom stanju.

Posao: Ako ste već sve pripremili za početak nove radne sedmice, eventualni višak vremena mogli bi da kvalitetno i racionalno potrošite u nekoj lepoj relaksirajućoj šetnji ili nekom izletu sa društvom.

Ljubav: Neke nove mogućnosti u sferi ljubavi već su se pokazale, ali nema razloga za strepnju i sumnju, pustite da se vide polako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Vage će imati povoljan dan za dobru ličnu organizaciju, ali i da malo vremena posvete drugima i pomognu onima koji su u kriznoj situaciji.

Ljubav: Bez obzira na vašu prirodnu dozu opreza i uzdržanosti, ovo je dobar dan da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo, i šta vam suštinski znači u životu.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Svaki slobodan trenutak koji vam se ukaže valjalo bi da iskoristite za preko potreban odmor i prikupljanje snage za sledeću napornu radnu sedmicu koja vas očekuje.

Ljubav: Okolnosti i situacija na ljubavnom nebu uglavnom su na sličnom nivou kao prethodnih dana. Zadovoljni uživajte, ostali u  akciju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Posao: Nemojte se previše uspavati i po starom ne baš dobrom običaju sve pripreme obavljati u poslednjem trenutku.

Ljubav: Jedan od razloga da vam misli budu daleko od poslovnih sfera jeste ljubav.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Osobe rođene u znaku Jarca imaće dobar osećaj da sve kontrolišu i da ih ništa ne može iznenaditi, tako da u najboljem mogućem raspoloženju dočekuju početak nove radne sedmice.

Ljubav: U ovoj sferi najvažniji parametri su u rukama tipičnih Jarčeva, a to znači da radite na tome da tako još dugo potraje.

Zdravlje: Manje reumatske tegobe.

Posao: Vikend je bio dobar period da većina Vodolija malo preispita sebe, dodatno poradi na organizaciji i sveukupno podigne samopouzdanje na još viši nivo.

Ljubav: Na ovom polju okolnosti bi trebalo znatno više da idu vama na ruku, bilo da već imate razloga za zadovoljstvo, bilo da planirate neku bitniju promenu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Drugi dan vikenda ne donosi bitniju promenu astroloških aspekata u odnosu na prethodni dan. Vedriji tonovi i optimističniji pogled u budućnost trebalo bi da su vidljivi.

Ljubav: Ako ste imali previše nerealnih, sanjalačkih misli i očekivanja, verovatno vas je realnost spustila na zemlju. Nije loše malo se preispitati.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.