A ovaj je najveća ZMIJURETINA - Najgori muškarci u horoskopu, evo koji će ti najpre zagorčati život

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 23:47

A ovaj je najveća ZMIJURETINA - Najgori muškarci u horoskopu, evo koji će ti najpre zagorčati život

Bolje budi sama.
Ukoliko ste se pitale koji su muškarci najgori za izbor emotivnog partnera prema horoskopu, evo odgovora. Postoji nekoliko koje su astrolozi izdvojili, a vi napravite analizu da li ste zapazile neke od tipova ponašanja kod muškaraca rođenih u ovom horoskopskom znaku.
Strelac
Strelac je znak nezavisnosti i slobode, pa može biti teško da se smiri. Pošto Strelac nastoji da svi njegovi društveni odnosi, uključujući i romantične, ne narušavaju njegovu slobodu, brak za njega može biti korak na koji je jednostavno nemoguće odlučiti. To im daje reputaciju da ih je teško razumeti kada je ljubav u pitanju. Zbog toga se ne slažu dobro sa domaćim i porodično orijentisanim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.