Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2024, 12:24

5 savršenih parova Zodijaka suđeni su jedni drugima, a sreća im je zapisana u zvezdama

Prema tvrdnjama astrologa pojedini znakovi Zodijaka između sebe poseduju magnetnu privlačnost. Glave crte njihovih ličnosti savršeno odgovaraju jedne drugoj i zajedno čini idealan spoj ljubavi, strasti i sigurnosti.
Drugim rečima, prava je šteta propustiti romansu preodređenu u zvezdama. Nastavite sa čitanjem i saznajte koji su to savršeni parovi horoskopa.
Ovan i Vaga Ovan je poznat kao znak sklon avanturama i dinamičnosti, dok su Vage odlučnije da traži ravnotežu. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << to ne znači da se Vage ne mogu pridružiti Ovnovima u potrazi za uzbuđenjem, već da će znati kako da pravilno urede odnos između svojih preferencija i potreba.
I jedni i drugi su na svoj način jaki i direktni znakovi, a nije im strano da rade na sebi, prihvataju odgovornost i sagledavaju situaciju iz više uglova, što su važni preduslovi za harmonične ljubavne odnose.
Bik i Škorpija Veza između Bika i Škorpije je sinonim za snagu. Bik je izuzetno stabilan i strpljiv znak, a Škorpije su prilično intenzivne i strastvene.
Njihovu simbiozu jednostavno treba doživeti, a kada se udruže – sve sumnje, strahovi i zablude će nestati. Skoro niko ne izgleda tako stvoren jedno za drugo kao kombinacija Bika i Škorpije!
Rak i Ribe Emocionalna dubina i sposobnost empatije karakteristični su za Raka i Ribe, koji se savršeno dopunjuju i dopunjuju. Rakovi su vrlo često porodično orijentisani znak, prilično zaštitnički i osetljivi, dok su Ribe najpoznatije po svojoj intuitivnosti, duhovnosti i kreativnosti.
Veza među njima budi najlepše i najiskrenije emocije, a podrška koju pružaju jedni drugima je od vitalnog značaja za njih.
Lav i Strelac Lavovima i Strelcima su važni uzbuđenje i dinamika i to u najvećoj meri nalaze jedno u drugom. Oba znaka su svesna sebe i svojih sposobnosti, a napredak je važan u njihovoj vezi. Ne podnose osećaj da ih neko koči ili da njihove karakteristike ne dolaze do izražaja pored partnera.
U ovom odnosu, oboje će postići svoj maksimum i dati jedno drugom dovoljno prostora za individualne potrebe.
Devica i Jarac Device i Jarčevi svojim primerom mogu dokazati da nas ljubav može inspirisati na uspeh. Pošto su Device prilično organizovane i analitične, a Jarci odgovorni, pružiće jedni drugima podršku i pomoć kako bi uspeli da ostvare svoje velike ciljeve.
Oba znaka su simbol ambicije , što se najviše vidi u poslu, ali iu privatnim ciljevima, pa im je važno da pored sebe imaju nekog sličnog sebi.
Izvor: Sensa
Kako najbrže i najbezbolnije raskinuti sa svakim znakom Zodijaka i koje su mu slabe tačke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.