Izvor: Luftika.rs, 03.Jan.2024, 11:55

5 horoskopskih znakova su pravi romantičari, spremni da svom partneru skinu zvezde

Neki ljudi su pravi romantičari koji znaju da i običnu večeru pretvore u nezaboravan događaj. Oni znaju kako da naprave pravo iznenađenje i obraduju voljenu osobu.
Astrolozi su imenovali glavne romantičare po horoskopskom znaku koji su spremni da svom partneru poklone bajku. Saznajte ko je na listi.
Vaga Ovo je najromantičniji astrološki znak od svih. Vage će svakodnevno obraćati pažnju na svog partnera, želeći laku noć i slati srca u porukama.
Vole da poklanjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << cveće i slatke sitnice koje će vas podsećati na njih. Budite sigurni, Vaga nikada neće zaboraviti rođendan svoje voljene osobe i uvek će naći nešto da ih iznenadi.
Bik Nisu skloni flertovanju, ali im se sviđa ideja o izgradnji stabilne veze. Osećanja su im prioritet u životu, a ako osete ozbiljne namere od strane partnera, posvetiće im sve svoje vreme i pažnju.
Domoroci ovog znaka vole večere uz sveće i cene sitne detalje u enterijeru koji ih podsećaju na voljenu osobu.
Ribe Emocionalne Ribe žive sa „otvorenim“ srcem, doživljavajući sve svoje emocije, pozitivne i negativne.
Domoroci ovog znaka veruju u veliku ljubav i, pre svega, da postoji osoba koja može da promeni njihov život i da uvek bude tu za njih.
Strelac Prioadnici ovog znaka sebe smatraju sigurnim i nezavisnim, ali ako upoznaju svoju srodnu dušu, otkrivaju svoju romantičnu stranu. Žive u vezi kojoj se posvećuju.
Strelci vole iznenađenja, posebno ona ekstremna, i lako se odlučuju na putovanje.
Lav Kada su Lavovi u vezi, sposobni su za mnoge stvari. Prioadnici ovog znaka okružuju partnera pažnjom, ali umesto rečima, svoja osećanja radije demonstriraju delima.
Oni znaju kako da osvoje onoga u koga su zaljubljeni.
Zašto ova 3 Zodijaka prožive čitav život u strahu, a koja 4 znaka se ne boje baš ničega

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.