Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2023, 13:35

5 horoskopskih znakova kojima do kraja novembra preti prekid starog prijateljstva

Prijatelji dolaze i odlaze. Samo najverniji će ostati zajedno, dok će se ostali udaljavati tokom života.
Ovih pet horoskopskih znakova prekinuće neka prijateljstva do kraja meseca.
Ovan Nestrpljivost je jedna od ključnih osobina Ovna, a ovog meseca bi mogla da dostigne vrhunac. Možda ćete biti sve nestrpljiviji sa prijateljima koji ne dele vašu energiju ili tempo.
Važno je zapamtiti da svako ima svoj ritam i ponekad je potrebno malo usporiti.
Blizanci Kao znak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji se često oseća rastrganim između dve strane, Blizanci bi mogli osetiti da moraju da odluče između dva skupa prijatelja.
Ključ je u komunikaciji i pokušaju da ne stvorite situaciju u kojoj ćete se naći sami protiv svih.
Devica Poznata je po tome što je perfekcionista, a ovog meseca će se možda osećati kao da njeni prijatelji nisu dorasli njenim standardima.
Ali važno je zapamtiti da svako ima svoje mane i prednosti i da se fokusirate na ono što volite kod svojih prijatelja, a ne na ono što biste mogli da promenite.
Vaga Ona teži ravnoteži, ali se ponekad oseća rastrganom između dve strane. Ovog meseca će možda osetiti potrebu da izabere stranu u prijateljskom sukobu.
Međutim, kao rođeni diplomata, važno je da se ne bavi ogovaranjem i da se trudi da bude most između sukobljenih strana.
Vodolija Vodolija voli nezavisnost i slobodu, ali ponekad to može doći po cenu bliskih odnosa. Ovog meseca će možda osetiti da ih prijatelji guše ili zahtevaju previše pažnje.
Ključ je u postavljanju granica, ali i u prenošenju svojih osećanja.
Izvor: Index
5 životnih principa po kojima se vodi vaš horoskopski znak precizni su do srži

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ovih pet horoskopskih znakova će do kraja oktobra prekinuti bitna prijateljstva

Izvor: B92, 18.Okt.2023

Prijatelji dolaze i odlaze. Samo najverniji će ostati zajedno, dok će se ostali tokom života razići. Ovih pet horoskopskih znakova će do kraja meseca prekinuti prijateljstva...Ovan..Nestrpljivost je jedna od ključnih osobina Ovna, a ovog meseca bi mogla dosegnuti vrhunac. Možda ćete primetiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.