Izvor: Piplmetar.rs, 07.Apr.2024, 23:30

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA IMA RETKU KOMBINACIJU INTUICIJE I INTELIGENCIJE: Koriste glavu i srce, a evo ko je u pitanju

Astrolozi podsećaju da postoje horoskopski znaci koji često kombinuju razum i osećanja. Oni su inteligentni, ali se vode i jakom intuicijom. Proverite da li ste među njima.
foto: Shutterstock Pojedini horoskopski znaci ponašaju se spontano, uvek prema emocijama i predosećaju, dok su drugi proračunati, promišljeni i uvek „mozgaju“. Izdvajamo 5 znakova koji su negde između: imaju visoku inteligenciju, logički razmišljaju, ali često prate intuiciju i saosećaju sa drugima.
1. Blizanci
foto: Profimedia Ovo je znak koji i na prvi pogled izgleda mudro. Ima mnogo dara za komunikaciju sa drugima i brzo učenje novih stvari. Ljudi rođeni u ovom znaku prosto „gutaju“ informacije i zainteresovani...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.