Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 09:32

4 horoskopska znaka često su žrtve prevare i manipulacije, previše su lakoverni

M. K.
16. januar 2024. 07:52

Foto: himanshugunarathna/pixabay.com

Neki pojedinci prirodno su skloniji verovanju u razna obećanja i priče koje su predobre da bi bile istinite.
Njihova lakovernost često proizlazi iz njihove optimistične prirode i empatije, zbog čega veruju u dobro u ljudima. Prema astrolozima, četiri horoskopska znaka padaju na prevare i manipulacije jer im nedostaje doza skepticizma.
Evo koji su to znakovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Rak
Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i empatiji. Često stavljaju tuđe osećaje ispred svojih i teže stvaranju dubokih emocionalnih veza. Ova sklonost emocionalnom vezivanju može ih učiniti lakim metama za manipulatore koji iskorištavaju njihovu sklonost pomaganju i brizi za druge.
Ribe
Ribe su često opisane kao najosetljiviji i najintuitivniji horoskopski znak. Veliki su sanjari i često žive u svom svetu mašte. Zbog te sklonosti maštanju, često ne mogu prepoznati crvene zastavice u ponašanju drugih ljudi. Ribe mogu biti previše poverljive, posebno kada su u pitanju ljudi koji deluju kao da dele njihove ideale i snove.
Bik
Bikovi su poznati po svojoj praktičnosti i pouzdanosti, ali ova karakteristika može imati i drugu stranu. Oni mogu biti previše tvrdoglavi da bi priznali da nisu u pravu ili da su naseli na prevaru. Takođe, njihova sklonost materijalnom užitku može ih učiniti lakim metama za prevare koje obećavaju brz finansijski dobitak.
Vaga
Vage teže harmoniji i izbegavanju sukoba, što ih može učiniti ranjivim na manipulaciju. Njihova želja za održavanjem mira i sreće u odnosima može ih dovesti do toga da ignorišu ili opravdavaju sumnjivo ponašanje drugih. Vage, takođe, cene lepotu i eleganciju, što ih može navesti na kupovanje proizvoda ili ulaganje u šeme koje se čine privlačnim, ali su zapravo prevare, prenosi Index.hr.
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Istina nije prijatna: Ova 4 znaka su često žrtve prevare i manipulacije – lakoverni su

Izvor: B92, 16.Jan.2024

Neki pojedinci su prirodno skloniji verovanju u razna obećanja i priče koje su predobre da bi bile istinite...Njihova lakovernost često proizlazi iz njihove optimistične prirode i empatije, zbog čega veruju u dobro u ljudima. Prema astrolozima, četiri horoskopska znaka padaju na prevare i manipulacije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.