Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 10:31

3 horoskopska znaka u avgustu čeka neviđena sreća, mogu da dobiju životnu premiju

M. K.
30. jula 2023. 07:52

Foto: pexels.com/karolina-grabowska

Poznati ruski astrolog Pavel Globa, objavio je koji znakovi će imati najviše sreće u avgustu mesecu.
Rak
Predstavnici ovog znaka biće u centru pažnje i obožavanja drugih, a mogu da očekuju i još niz dobrih događaja – unapređenje na poslu, skok inspiracije i motivacije, uspeh u sferi ljubavi.
Ovo će Rakovima dati snagu, naterati ih da veruju u sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i pokrenu nove projekte.
Devica
U avgustu će vam sva vrata biti otvorena. Vaša dostignuća će biti veoma cenjena a poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji i umeće da vam se oduže na pravi način.
Uspećete u nameri da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, i takođe ćete naći vremena za rad na sebi i samorazvoj.
Vaga
Vaće će se u avgustu suočiti sa ozbiljnim izborom od kog mnogo toga zavisi u njihovim životima – rešavanje finansijskih problema, napredak na poslu, zasnivanje porodice…
Zvezde poručuju da se ne brinite i da ćete izabrati pravi put. Takođe, ovo je mesec u kome ćete pucati od energije i u kome ćete imati snage da sprovedete sve što poželite, piše portal Progorod33.ru.
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.



Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.