Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2023, 13:05

3 horoskopska znaka svojom lepotom i šarmom zasenjuju sve ostale

Šta je zapravo lepota? O tome su raspravljali mnogi filozofi, ali se većina njih slaže da je izgled osobe nešto što je u skladu sa opštim pravilima estetike – mladost, simetrija, zakon zlatnog reza.
Ipak, ono što je mnogima mnogo važnije, to je ono mistično unutrašnje zračenje.
Tako i preko zvezda možete jasno uvideti kakva je nečija fizička lepota, ali i je li osoba šarmantna i zrači li iznutra. Pa krenimo redom.
Generalno, uvek ćete pročitati kako se Vaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Škorpija i Jarac smatraju najlepšim znakovima, ali zapamtimo ovo: Lepota je u oku posmatrača.
Ovan Pripadnici ovog znaka se ističu lepim crtama lica, visoko postavljenim i uskim kostima lica, širokim čelom, rumenim obrazima, proporcionalnim telom i prosečnom težinom.
Najčešće imaju izražene obrve i oči. Obično su srednje do jake građe, sportski su građeni, a mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma.
Najčešće su tamnijeg tena, veliki broj pripadnika ovog znaka ima ravnu i gustu, ili pak crvenu kosu. Njihov izgled najčešće ostavlja utisak snage i energičnosti. Nisu skloni debljanju.
Najčešće se sportski oblače, a kod odabira svečanije odeće obično biraju crvenu boju.
Bik Kao i kod Ovnova, pripadnici ovog znaka imaju prijatne crte lica. Fizički gledano, pripadnici ovog znaka imaju najugodnije i simetrično četvrtasto lice.
Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, nos im je okruglast, a zubi manji i ravni i imaju gustu kosu sa nižim čelom.
Vrat im je poprilično širok, a telo skladno. Imaju lep i sjajan ten. Telo im je obično proporcionalno, pa ako se udebljaju dobijaju svuda pomalo, vrlo ravnomerno.
Njihov izgled ostavlja utisak mekoće i istovremene snage, a odevaju se elegantno i omiljene su im boje zelena i smeđa.
Blizanci I ovaj znak je poznat po lepim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmehu. Deluju mlađe, a oči su im vrlo izražajne. Prosečne su ili natprosečne visine, obično vitki i pokretni.
Imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Za njih su tipični dugi prsti.
Imaju poprilično neizražen struk. Lako se pronalaze u različitim stilovima odevanja, a omiljena im je boja žuta i srebrna.
Rak Pripadnici ovog znaka obično imaju besprekoran ten, okruglo lice sa istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno velik već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne preterano gusta.
Iako su u mladosti vitki, veliki broj njih se nakon tridesete počinje debljati. Vrat im je kraći, a najčešće imaju osetljivu kožu.
Celokupan njihov izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela.
Lav Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona počne da opada ili sedi postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira vilica i lepo oblikovan nos.
Muskulatura im je izrazito snažna i obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama.
Omiljene boje su žuta i narandžasta, a vole trendi dizajnersku odeću i otmen stil.
Devica Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju ovalno lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a imaju i izražene oči srednje veličine podignute prema gore.
Lice im je simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu, rukama i stomaku.
Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelene. Spadaju u lepe znakove.
Vaga Ovaj znak se često smatra najlepšim i imaju vrlo elegantne pokrete tela i simetrično lice. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju slatke rupice na obrazima i pravilno, ovalno lice.
Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa.
Muški pripadnici često izgube kosu oko 30-te. Imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dole. Donji deo tela najčešće je dosta jači nego gornji, a grudni koš i struk uži. Obožavaju da se doteruju ​​i ističu izgledom. Omiljene boje su im smeđa i roza.
Škorpija Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaji, a imaju i vrlo vitko telo.
Poprilično su čvrste fizičke konstitucije, čak iako su mršavi, pripadnici ovog znaka deluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od proseka.
Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole da izgledaju lepo, a ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna, siva i crvena.
Strelac Poznati po urođenom vrckastom hodu, pripadnici ovog znaka su lepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomernim uživanjem u hrani.
Izraz lica im često deluje nevino, a glava im je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok.
Figura je nešto sitnija sa jačim nogama. Kosa im nije baš gusta i obično je pepeljastih i smeđih nijansi, a imaju problema i sa opadanjem kose. Vole jarke boje.
Jarac Ovaj zimski znak slavan je po odličnoj i seksipilnoj figuri. Iako izgled pripadnika ovog znaka deluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave.
Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe brada, upečatljivi zubi i lep osmeh. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Vole lepu odeću, ali ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su im sve nijanse zelene i smeđe.
Vodolija Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nešto niži, sa punim licem i svetlim tenom. Ako se debljaju, često dobijaju podbradak, a generalno im je kilaža boljka nakon što pređu 30. godine.
Imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lepe oči, te široka i mekana usta.
Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos zna biti veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima. Odeća ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su ljubičasta i plava.
Ribe Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije sa pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Noge su im obično kraće, a u starijoj dobi skloniji su debljanju.
Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji deo tela im je uži. Ribe imaju širok i srdačan osmeh na koji retko ko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su im zelena i crvena.
Izvor: Atma.hr
U ova 3 horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve, idiličan porodični život pretvoriće u muku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.