Izvor: Luftika.rs, 14.Nov.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 horoskopska znaka kojima se smeši sreća u narednom periodu

Sredina meseca biće izuzetno zanimljiva za ova tri znaka. Period koji dolazi obećava sreću i uspeh paće tako naredne dve nedelje biti u znaku pozitivne energije.
Ako ste rešili da započnete neko novo poglavlje u životu sada je pravi trenutak, jer su zvezde na vašoj strani, piše Blic žena.
Ovan Svaki trud koji uložite će biti primećen i adekvatno nagrađen, na svakom polju. Ako razmišljate o promeni radnog mesta, dobre prilike vrebaju odmah iza ugla.
Potrebno je i malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << truda i rada, ali šta god da počnete da radite ići će vam od ruke. Naročito dobro će vam biti zdravlje.
Provodite više vremena sa porodicom. To vreme će biti dragoceno za vas i pomoći će vam u prikupljanju pozitivne energije.
Rak Možete da se opustite, loš period je iza vas. Naredne dve nedelje su vam apsolutno naklonjene. Vreme je za pozitivne promene i započinjanje nekih novih stvari.
Osetićete se spokojnije i srećnije u narednom periodu i spremni za potpuno novo poglavlje u životu.
Očekuje vas iznenadni priliv novca.
Vaga Na poslovnom planu, sve ide kako treba, pa ćete se osećati dobro. Nadređeni su zadovoljni vašim radom iako to ne pokazuju.
U porodici vlada harmonija i prijatna atmosfera što vas posebno raduje. Svakim danom će se vaše raspoloženje popravljati.
Tri znaka koji teško podnese raskid

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.