Спремни су на све: Ова три хороскопска знака гледају само лични интерес

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 13:00

Спремни су на све: Ова три хороскопска знака гледају само лични интерес

Ови знакови су спремни на све трикове и да вас лако искористе само да би остварили своје идеје. Фото: Pexels/Lucas Andrade Шкорпија Овај знак је способан да чува тајне, посебно ако је то у њиховом интересу. И сопствене мисли држе у сенци, све док им је то од користи. Шкорпије се сматрају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најмистериознијим знаком, сами праве своју мрежу – и ризикујете да се уплетете у њу упркос својој жељи, па чак и знању. Нећете ни приметити да вас користе у своје сврхе, а потрошићете своје ресурсе да постигнете туђи циљ.
Лав Лавови су превише амбициозни да би рачунали на границе других људи. И тешко је одупрети се њиховој снази карактера, лакше је пристати и дати им шта желе него одолити овом ватреном притиску. Рођени у знаку Лава увек су чврсто уверени да је њихова стратегија најбоља и да је њихов пут најсигурнији. Таква особа ће лако игнорисати вашу личну вољу. Не желе да чују одбијање.
Девица Представници овог знака су паметни и практични. Они знају да привуку људе на своју страну, да промене ситуацију у своју корист. Девице су веома свесне шта покреће људе и способне су за суптилну манипулацију. Њима влада Меркур, планета комуникације. Стога су у стању да очарају било кога својим говорима, чак и птице и дрвеће. Треба додати да Девице обично праве врло промишљене планове – с тога су сигурни да сви желе да им се придруже.
Koji je idealan broj prijatelja? Istraživanja se ograničavaju na ove brojeve

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спремни су на све: Ова три хороскопска знака гледају само лични интерес се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.