Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2021, 19:02

Nedeljni horoskop od 8. do 15. marta 2021. godine

Ova nedelja će doneti mnogo čarolije, već dugo najavljivane, i zaljubljivanje, ili barem sanjarenje o ljubavi, i nežna dobra dela mnogim znacima zodijaka.
Naravno, treba obratiti pažnju i na odredjeni stepen stvaranja iluzija u vezi te iste ljubavi. Moraćemo da se prepustimo našoj intuiciji da nas vodi ove nedelje.
Sunce je i dalje u Ribama, tu je i Venera, a od 15.marta pridružuje im se i Merkur u znaku Riba. 10. marta imaćemo lep sanjalački aspekt konjukcije Sunca i Neptuna >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u znaku Riba, a 13.03. pridružiće im se i Venera, a takodje i mlad Mesec u znaku Riba, pa šta reći više nego da je period idealan da se neke zaista velike ljubavi dese.
Ipak, kao što sam već rekla, mora se obratiti pažnja, jer koliko god da su ovi aspekti dobri, u neku ruku mogu značiti i ulaske u tajnu vezu, maštanje o nedostupnim osobama, a zavisno od zodijačkog znaka, neke ljubavi mogu se ispostaviti samo kao bolna iluzija.
Merkur 15.marta takodje ulazi u znak Riba, pa može doneti previše razmišljanja, a obzirom na nadolazeće aspekte sa Marsom, treba voditi računa o izgovorenim rečima.
OVAN Posao Kada je posao u pitanju, Ovnovima se ove nedelje može nagovestiti kraći poslovni put, kojim oni neće biti mnogo oduševljeni, ali šta je tu je. Moguće je da krajem nedelje čak razmene i neke oštrije reči sa pretpostavljenima, koji to neće očekivati od njih.
U svakom slučaju, Ovnovi, imate dovoljno energije da svaki posao privedete kraju i kvalitetno ga uradite, i zbog toga krajem ove i početkom iduće nedelje možete očekivati i neku nagradu, ili barem javnu pohvalu.
Ljubav Ovnovi, prošle nedelje sam vas upozorila na mogućnost tajne ljubavi, koja u slučaju da se desi, ne bi zadugo ostala tajna, pa to ove nedelje moram posebno da vam podcrtam. Šanse da se ove nedelje konačno ta ljubav desi je ogromna, a iz nekog razloga mora ostati tajna. Moguće je da se radi o nekome sa posla.
Ako nije ljubavna veza u pitanju, onda je nažalost, neko veće emotivno razočarenje ili spoznaja da vaš partner nije ono za šta ste ga vi smatrali. Ipak bez obzira šta god bilo, vi ćete emocijama pristupati sa jednog romantičarskog aspekta, nadahnuti idejom ljubavi uopšte.
Zauzeti Ovnovi, ne podležite čarima izuzetno privlačne i harizmatične osobe, neće dugo ostati tajna.
Zdravlje U ovoj nedelji se nastavlja apel da budete oprezni u saobraćaju, i nikako brza vožnja, a baš tome ćete biti skloni.
Moguća je manja depresija ili crne misli, pa nikako ne posežite za čašicom alkohola, budite svesni da je ovo trenutno stanje.
Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

Pogledaj vesti o: Horoskop za mart

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.