Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 03:38

Nedeljni horoskop do 22. maja: Vreme je za akciju i ljubavne veze, a posebno naporni dani prate ovaj znak

Šta predviđa nedeljni horoskop do 22. maja Iznad
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Donesite niz važnih odluka i odlučite postupajte u svojim namerama pred kolegama. Ostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste odgovorili u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i gubite vreme na neka sporedna pitanja. Imate dobar osećaj, a ljubazan događaji koji osećaju najavljuju srećan ishod u vašem odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje samo pratiti svoj osećaj i ne pričati više.
Bik
Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa partnerima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodni ste da insistirate na svojim idejama, jer imate veoma pouzdane pokazatelje uspeha. U svom emotivnom zanosu, spremni ste da naučite nešto posebno da biste impresionirali partnera.
Blizanci
Ponašate se energično kada se sastajete sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve ide u skladu sa vašim očekivanjima. Međutim, preteranim istraživanjem ličnih zahteva izazivate različite komentare među kolegama. Morate biti „širokoumni“ u svakom pogledu. Prihvatite ljubavne sporove kao prolaznu fazu, jer se sve svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi do emotivnog zbližavanja sa partnerom. Oslonite se na svoju „skrivenu imovinu“.
Rak
Savesno ispunjavate svoj deo obaveza i veoma ažurno postupate u ispunjavanju različitih ugovora koje imate sa saradnicima. Sve svoje odluke zasnivaju na realnosti i nema razloga da bilo ko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U vezi sa partnerom nema potrebe da se uporno ponavljaju situacije koje ne donose željeni efekat.

Čitati: Veliki godišnji horoskop za 2023. – Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja Shutterstock
Lav
Dobre ideje koje zahtevaju širu podršku od one u kojoj trenutno uživate u krugu saradnika. Možete stići sve što želite, ali uz nečiju pomoć i podršku. Pošto odlično radite u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite ljude od poverenja ili reputacije. Dobro ste vešti ili snašli da nagovorite voljenu osobu na neku svoju ideju. Nema razloga da vas dobro raspoloženje napusti, na korak ste od zajedničkog sreće.
Devica
U dogovoru sa kolegama sada možete uspešno da rešite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete međusobne dogovore i udruživanje različitih osoba. Uverite se da neko ozbiljno shvata vaše ideje o finansijskim zahtevima koje imate. Prolazite kroz fazu promene u odnosu sa ljubavnim partnerom, ali ne treba odustati. Važno je da pozitivno utičete na svet oko sebe i da svoju volju osobu kontinuirano podstičete na zajedničke promene.
Vacanci
Zahvaćajući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite, svojim kolegama delujete veoma ozbiljno. U odličnoj ste prilici da ostvarite dugoročne poslovne interese. Znate da se afirmišete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u razgovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Zadovoljni ste nečijom naklonošću.
Škorpija
Veliki ste korak ispred drugih, jer možete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da moderniji pristup zajedničkim temama ili interesovanjima donosi dugoročni uspeh. Za voljenu osobu postavljate prestroge kriterijume, ali i vaše ohrabrenje može imati blagotvoran efekat na više načina. Emocionalni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se poboljša zajednički odnos.

Čitati: Kineski horoskop za 2023. – Godina je zeca, evo šta čeka svaki znak Shutterstock
Strelac
Ponašate se veoma oprezno i ne želite da preuzmete više rizika u poslovnim i finansijskim pregovorima. Međutim, morate da se suočite sa nekim izazovima koji vam nisu po volji ili ukusu. Pitajte stariju osobu za dobar savet na vreme. Na kraju će se sve rešiti na dobar način ili u vašu korist. Želite više razumevanja i nežnosti u ljubavnoj vezi. Partner ponekad ima neke neobične ideje, pa njegovo ponašanje podstiče kod vas oseća emocionalne nesigurnosti.
Jarac
Neko vam daje koristan predlog koji možete lako primeniti kada rešavate ozbiljne probleme. Pokušajte da svoj kreativni impuls pravilno dozirate zajedničkim interesima, kako biste što bolje uložili razlike koje postoji u mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom kako biste se što bolje razumeli. Imajte pritisak da vam partner krije određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.
Vodolija
Ulažete velike napore da postignete pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali ima izuzetnih situacija koje poremete vaše planove i poslovnu koncepciju. Treba da se rasterete dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se bavite više partija istovremeno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, posebno u situacijama kada vam partner deluje suprotno ili nezainteresovano za vaše ideje. Želite više nežnosti.
Riba
Delujte veoma ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se bilo ko suprotstavlja po bilo kom osnovu. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neku vrstu rizika ili veće ulaganje novca. Potrebna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste postigli što bolju psihičku ravnotežu i priliv kreativne energije. Partner vas lako može podstaći na pozitivnu reakciju i izliv emocija.
Nedeljni horoskop do 22. maja preuzet saastrolook.com

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.