Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 03:38

Nedeljni horoskop do 15. maja: Astrolozi predviđaju velike promene u narednih 7 dana, uz OVE znakove sreće KONAČNO kuća na vratima

Šta predviđa nedeljni horoskop do 15. maja Iznad
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Možda sve informacije kojima raspolažete ne predstavljaju uvek pouzdane kriterijume, ali nemaju velike poslovne kompanije bez velikih izazova. Pokušajte da pravilno dozirate svoj kreativni impuls zajedničkim interesovanjima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacije, skloni ste čestim promenama ponašanja ili raspoloženja. Ponekad vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinite u odnosu sa bliskom osobom.
Bik
Ulažete velike napore da postignete pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji niz događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve rokove. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, nema razloga da izgubite nadu ili se distancirate od partnera.
Blizanci
Situacija oko vas deluje veoma promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je držati se dokazanih pravila i izbegavati bilo kakav rizik. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijate bolje uslove ili za sledeći period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, pa odnos sa partnerom doživljavate kao stvaranje vaših „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.
Rak
Delujete kao osoba koja nema vremena za neke vršne situacije ili za događaj koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energetskim ponašanjem podstičete različite reakcije i negodovanje kod nekih kolega. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenima pružite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je što nailazite na topao prijem i razumevanje kod njih. Uživaćete u nečijoj emocionalnoj pažnji.

Čitati:Najtačniji mesečni horoskop za maj – Ribe uključuju mozak, Rakovi umesto da idu na raskrsnicu života, idu na kružni tok, Blizanci okupali Shutterstock
Lav
Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprestano istakne posebnim rezultatima i da uvek ostavite sjajan pritisak. Trenutno postoji neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se nosite u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno volite porodičnu harmoniju i nečije prisustvo, jer na taj način možete postići bolju psihičku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite svoju volju osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.
Devica

Izgleda da ste zabrinuti zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji možete usporiti u sprovođenju važnih planova koje imate. Ali, uz dodatnu upornost, pokazuje se da imate veoma efikasna rešenja i da okolina izuzetno ceni vaše rezultate. U događajima iz privatnog života, ne dozvolite da se o vama šire glasine ili lažne priče o vama. Svoje male slabosti pokazuju samo pred porodicom i brzim ljudima.
Vacanci
Delujte veoma ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se bilo ko suprotstavlja po bilo kom osnovu. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neku vrstu rizika ili veće ulaganje novca. Potrebna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste postigli što bolju psihičku ravnotežu i priliv kreativne energije. Parter vas lako može podstaći na pozitivnu reakciju i izliv emocija.
Škorpija
Morate da smislite dobar plan i da ostanete poslednji u svakoj fazi implementacije, posebno kada ste ispred kolege kada vas izazivaju. Posle dužeg poslovnog ubeđivanja, situacija će se promeniti u vaš korist, ali ćete morati da ostanete uporni i poslednji. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete izraziti sve svoje prerane želje. Vaš partner vas iskreno podržava i podstiče da igrate aktivnu ulogu.
Čitati: Kineski horoskop za 2023. – Godina Crnog vodenog zeca je pred nama, evo šta svaki znak čeka Shutterstock
Strelac
Ulažete velike napore da postignete pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali ima izuzetnih situacija koje poremete vaše planove i poslovnu koncepciju. Treba da se rasterete dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se bavite više partija istovremeno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, posebno u situacijama kada vam partner deluje suprotno ili nezainteresovano za vaše ideje. Želite više nežnosti.
Jarac
Nova znanja pozitivno utiču na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se bavite nekim zadacima koje možete rešiti u dogovoru sa kolegama. Ne treba da se opterećujete nekim novčanim pitanjima, jer ćete uskoro rešiti i te dileme. Ljubazni događaji koje osećaju imaju neke neobične dr do Svidaju vam se postupci vašeg partnera i to vas navodi da promenite svoje odluke. Ljubavna inspiracija vas prati.
Vodolija
Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa partnerima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodni ste da insistirate na svojim idejama, jer imate veoma pouzdane pokazatelje uspeha. U svom emotivnom zanosu, spremni ste da naučite nešto posebno da biste impresionirali partnera.
Riba
Ponašate se veoma oprezno i ne želite da preuzmete više rizika u poslovnim i finansijskim pregovorima. Međutim, morate da se suočite sa nekim izazovima koji vam nisu po volji ili ukusu. Pitajte stariju osobu za dobar savet na vreme. Na kraju će se sve rešiti na dobar način ili u vašu korist. Želite više razumevanja i nežnosti u ljubavnoj vezi. Partner ponekad ima neke neobične ideje, pa njegovo ponašanje podstiče kod vas oseća emocionalne nesigurnosti.

Nedeljni horoskop do 15. maja preuzet saastrolook.com

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.