Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Mlad Mesec će doneti povoljne prilike za ostvarenje ciljeva

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jun.2023, 03:30

Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Mlad Mesec će doneti povoljne prilike za ostvarenje ciljeva

Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Mlad Mesec 18. juna je najznačajniji događaj ove nedelje i on će se odigrati u sazvežđu Strelca. Većina znakova će ovaj dan provesti u laganom i pozitivnom ritmu, a to će posebno uticati na vatrene znake i zemljane znake koji će osetiti priliv nade i optimizma. Vazdušni znaci će uspešno analizirati situaciju i iskoristiti ih za postizanje svojih ciljeva, a vodeni znaci će zahvaljujući praktičnosti uspešno rešavati pitanja karijere i prihoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Kvadrat Merkura i Saturna 15. juna će izazvati napetost u poslovnim situacijama. Budite oprezni prilikom potpisivanja papira i ugovora. Finansijske transakcije će ovog četvrtka takođe biti nepovoljne, pa je poželjno izbegavati veliku potrošnju. Zdravlje će takođe biti oslabljeno, naročito za one koji imaju plućne i neurološke bolesti. Dan je nepovoljan i na romantičnom planu. Mogući su konflikti i sukobi i sa članovima porodice.
Povoljan aspekt Venere i Merkura 17. juna će poboljšati problematične situacije stvorene lošom komunikacijom. Blizanci, Vodolije i Vage će lako stvarati harmonične veze i poznanstva.Bikovi i Ribe će ostvariti dugogodišnje kreativne umetničke planove. Škorpije, Device, Rakovi i Jarčevi će dobiti poklone i znake pažnje, a Ovnovi, Lavovi i Strelčevi bi trebalo da se odluče na kratka putovanja.

Ovan (21. mart – 20. april) Za Ovnove će sfera osećanja, romantike i odnosa i dalje biti u glavnom fokusu. Novi počeci se spremaju znacima koji su rođeni krajem marta, a oni koji su rođeni krajem aprila će povoljšati postojeće odnose. Na finansijskom planu će doći do malih pehova sredinom nedelje, pa se držite razumnih ušteda. Zdravlje će omogućiti Ovnu da vode uobičajeni aktivan način života ispunjen sportom i putovanjima.
Bik (21. april – 20. maj) Bikovima se sprema aktivna nedelja, a to šta će postići ove nedelje će u potpunosti zavisiti od njih samih. Na poslu će se očekivati veliko ulaganje truda i rada što će se posebno isplatiti. Finansije će zahtevati nestandardna rešenja za povećanje i ulaganje sredstava, a na romantičnom polju će se sve savršeno odvijati za one koji preuzmu inicijativu. Zdravlje će biti dobro.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Blizanci će osetiti teret odgovornosti i osećanja dužnosti. Na poslovnom planu ćete biti primorani da radite ono što ne želite što će uticati i na vaše raspoloženje. Finansije će izazvati uznemirenost u drugoj polovini nedelje jer će kasniti isplate koje očekujete. Romantična sfera će pasti u drugi plan. Zdravlje će zavisiti od vremenskih prilika, ali nesanica i anksioznost će biti problem svih predstavnika znaka.
Rak (21. jun – 22. jul) Rakovima ova nedelja neće biti lagana, ali će skoro svi predstavnici znaka uspeti da se izbore sa neočekivanim problemima. Na karijernom planu, Rakovi će naići na nepoštenje u neizvršavanju zadataka što će ih posebno pogoditi. Na ljubavnom planu, suočavaćete sa sukobima, a mogući su i raskidi ili pauze u vezi. Zdravlje i finansije će biti stabilne.
Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Lav (23. jul – 22. avgust) Lavovima će u fokusu biti njihova romantična sfera. Bićete zauzeti sastancima i ljubavnim prepiskama. Međutim, na poslovnom planu ćete imati dobre ponude za one koji su planirali da promene obim delatnosti. Finansijska sfera će biti stabilna, dok će neki predstavnici znaka dobiti i poklone krajem nedelje. Zdravlje će biti stabilno, ali su mogući manji endokrini poremećaji.
Devica (23. avgust – 22. septembar) Želećete samoću, mir i red, a verovatno ćete i ostvariti tu želju. Neće to poći za rukom svim predstavnicima znaka, ali većini hoće. Na profesionalnom planu će možda uslediti ponuda za posao, što će stvoriti šanse i za povećanje prihoda. Na romantičnom planu neće biti promena, ali ih Device neće ni želeti. Što se tiče zdravlja, posvetite se detoksikaciji organizma.
Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Trudite se da održite emotivnu stabilnost jer bi u suprotnom to moglo da utiče i na vaš posao. Biće vam postavljen niz zadataka i ako ih uspešno rešite, napredovaćete u karijeru. Ljubav će vam unositi nemir, a nećete moći da razrešite stvari koje vas muče. Sa druge strane, zdravlje će biti stabilno.
Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Predstavnici ovog znaka će imati šansu da poprave svoju finansijsku situaciju. Na poslu će morati da ulože mnogo truda, ali neka vam motivacija bude to da će se to sve vrlo brzo isplatiti. Na romantičnoj sferi neće biti nekih promena, a zdravlje će se poboljšati u drugoj polovini nedelje.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) Strelčeve očekuje zanimljiva nedelja. Naći ćete se u ulozi detektiva kako bi razrešili misterije u vašem životu ili životu nekoga ko vam je blizak. Ovo ćete uraditi uspešno. Na profesionalnom planu vas očekuje monoton rad koji vam neće teško pasti jer će to predstavljati odmor od vašeg emocionalnog umora. Na romantičnom planu ćete konačno odabrati partnera, a očekuju vas prilivi u drugoj polovini nedelje. Zdravlje će zahtevati preventivne mere sa gornjim disajnim putevima.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Nedelja će biti prilično uspešna za vas na polju rada. Novac će takođe pristizati prema utvrđenom planu, a razgovaraćete i o novim projektima. I na zdravstvenom planu će sve da bude povoljno. Preporučljiva je poseta bazenima i fitnes klubovima. Početkom nedelje pazite da dobro spavate i da budete hidrirani.
Vodolija (20. januar – 18. februar) Vodolije će provesti mirnu i monotonu nedelju. Mirovanje na poslovnom planu će vam omogućiti da istražujete nove oblasti. Finansije će takođe biti stabilne. Krajem nedelje očekuju vas zanimljiva poznanstva, ali će to sve biti u prijateljskom tonu. Na zdravlje treba da pripaze oni sa kardiovaskularnim sistemom i nestabilnim krvnim pritiskom.
Nedeljni horoskop od 12. maja do 18. juna: Ribe (19. februar – 20. mart) Ribe će provesti nedelju u promišljanju o budućnosti, ali i prošlosti, naročito kada je ljubav u pitanju. Što se tiče profesionalne sfere doći će do zatišja koje bi trebalo da iskoristite za rešavanje dugogodišnjih pitanja. Zdravlje će biti dobro ako se pridržavate zdravog načina života.
gpointstudio/GettyImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop za jun,   Horoskop za maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.