Izvor: Luftika.rs, 31.Dec.2023, 08:35

Pavel Globa naveo 2 znaka koji će u januaru pasti na samo dno i dići ruke od svega

Pavel Globa je najpoznatiji ruski astrolog, a njegove astro-prognoze privlače veliku pažnju širom „Starog kontinenta“.
Globa redovno izlazi sa vrlo preciznim prognozama za neposrednu budućnost, pa je tako i objavio da će januar 2024. godine biti posebno težak i izazovan za dva znaka Zodijaka.
Oni će na startu nove godine dodirnuti samo dno i činiće im se da se nalaze u bezizlaznoj situaciji.
Globa, koji se astrologijom bavi gotovo 40 godina, poznat je po najrazličitijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << astrološkim prognozama, malim i velikim, a ovog puta donosi nam horoskop za januar za Ovna i za Ribe, kojima mesec pred nama neće doneti previše sreće.
Ovan Ovnovi bi u januaru trebalo da se pripaze ogovaranja i lažnih glasina koje bi mogle da ih dovedu u neprijatnu situaciju. Zli jezici bi mogli da vas liše reputacije, što će rezultirati poslovnim problemima, gubitkom važnog projekta, pa čak i žestokim svađama sa porodicom i voljenim ljudima.
Laži će širiti osoba koja vam zavidi i koja je već dugo ljubomorna na vas.
Takođe, u januaru ćete imati probleme da realizujete neke zamisli za koje ste bili uvereni da ćete ih brzo i lako završiti.
Ribe Ribe su prilično umorne od problema, a ako ste pritom skloni lošim navikama i samodestrukciji, to će u januaru doći do vrhunca. Biće vam veoma teško da se vratite na kolosek i da uspostavite kontrolu nad svojim životom.
Globa savetuje da potražite pomoć bližnjih, te da ne gubite vreme ne samosažaljenje, jer će svako odlaganje rezultirati još gorim stanjem. Setite se svoje snage i činjenice da možete da pronađete izlaz iz bilo koje krizne situacije, za sebe, ali i za druge.
Izvor: Nezavisne
U januaru 2024. Ovna, Blizance i Jarca proganjaće duhovi prošlosti i probuditi im stare strasti

Pogledaj vesti o: Horoskop za januar

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.