Nedeljni horoskop od 4. do 11. januara

Izvor: Press, 05.Jan.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 4. do 11. januara

Nedeljni horoskop.
OVAN

 
Ona: Puno planeta u Vodoliji ukazuje da ste u Novu godinu ušli prijateljski raspoloženi. Primate brojne pozive za susrete i sklapate nova prijateljstva. Ljubav može da vam se dogodi baš iz jednog dugogodišnjeg prijateljstva. Prija vam društvo vazdušnih znakova.
On: Mars u jedanaestom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << polju podrazumeva da su vam prijatelji na prvom mestu. Čak ste i emotivne odnose zapostavili zarad prijatelja. Osoba vazdušnog znaka daće vam odličan savte u vezi sa poslom. Mešate ljubav i prijateljstvo, tako da lako možete da započnete romansu iz drugarstva.
 
BIK
 
Ona: Venera u desetom polju ukazuje da ste sve vreme napeti zbog posla. Želite promene ali vam se ujedno mnogo toga i komplikujete. Imate velike ambicije, a ne znate kako to da ostvarite. Sačekajte naredni mesec za inicijativu.
On: Planete u destom polju testiraju vaše strpljenje na radnom mestu. Imate pogrešan pristup osobama sa kojima sarađujete, što stvara nesporazume. Ovo nije idealan momenat za donošenje odluka u karijeri. Poslušajte savet Vodolije.
 
BLIZANCI
 
Ona: Iskoristite lepe planete u devetom za putovanja u inostranstvo. Odličan je period za kontakte sa strancima, čak i u poslovnom smislu. Romansa može da vam se dogodi baš na putu. Ušli ste u period kada će više da vam se javljaju osobe iz prošlosti. Bićete mnogo odmereniji u svojim potezima jer ste zbog uticaja Saturna dobili dozu ozbiljnosti.
On: Merkur u devetom polju donosu vam više od jedne prilike za putovanja. Nije isključeno da će vam Vodolija ponuditi putovanje u inostranstvo. Pod dobrim uticajima planeta vi ste bezbrižni i mnogo bolje raspoloženi od svih znakova. Saturn u sedmom polju učiniće da u narednom periodu ljudi shvate da ste se uozbiljili i da ste neko na koga mogu da se oslone.
 
 
RAK
 
Ona: Saturn u šestom polju donosi vam zastoj na poslovnom planu, jer će sve ići znatno sporije nego što ste želeli. Planete u osmom polju stvaraju vam dobar mesec za nasledstvo. Sa Jarčevima možete da ostvarite novo partnerstvo u vezi sa novcem. Imaćete zanimljiv flert sa Vodolijom, dok će uporna osoba zemljanog znaka želeti po svaku cenu da vas osvoji.
On: Planete u osmom polju ukazuju da u Novu godinu ulazite sa poptuno drugačijim poglednom na svet. Saturn u šestom polju najavljuje iscrpljujuću godinu na poslu, tako da treba da se pripremite za rad. U ovom periodu kod va su životu su aktuelni Jarčevi, Vodolije i Strelčevi.Vodolija će vam davati zanimljive životne savete.
 
LAV
 
Ona: Usled boravka Sunce u šestom polju vi ste znatno više zainteresovani za bavljenje kulinastvom. Dobar je period za poboljšanje životnih navika i prelazak na zdraviji režim ishrane. Imate nekoliko muških osoba koje su zainteresobane za vas, ali ste prilično hladni i rezervisani.
On: Sunce u šestom polju doprinosi tome da se najbolje osećate kada ste kreativni na poslu. Poslovna situacija vam je najvažnja. Idealan je period da poradite na poboljšanju svoje ishrane. Ukazaće vam se neočekivana prilika za putovanja.
 
DEVICA
 
Ona: Merkur u šestom polju donosi vam bolje izglede za posao. To može da nagoveti novu ponudu tokom januara ili možda poboljšanje uslova rada. Porodične okolnosti će biti faktor koji će itekako uticati na vaše raspoloženje i ponašanje. Nije najbolji period za ljubav.
On: Saturn u Strelcu menja kompletno sve vaše životne okolnosti, a to se odnosi i na osobe sa kojima živite. Vreme je da promenite neke živone stavove. Januar mesec je dobar period za poslovnu inicijativu jer ćete dobiti sigurno novu ponudu.
 
VAGA
 
Ona: Venera u petom polju zagaranovano vam donosi dobar provod i zabavu. Rapsoloženi ste i mnogi očekuju od vas da ih oraspoložite. Imate pozitivnu energiju koja dobro deluje na ljude u okrženju. Ovo je godina dobrih ozbiljnih odluka koje mogu da vam promene život. Vreme je i za novu ljubav.
On: Lep položaj Venere ukazuje da ste od svih znakova u zodijaku najbolje raspoloženi. Mnoge Vage žele da se provode i ulaze u novu godinu tako što će biti na mestima javnog tipa. Neki pripadnici vašeg znaka doživeće i ljubav na prvi pogled.
 
ŠKORPIJA
 
Ona: Sa jednom velikom brigom manje, vi ste znatno srećniji u 2015. godini nego prethodne tri. Saturn je izašao iz vašeg znaka i doneo mnogo više topline za vas jer vas je oslobodio tereta i prošlosti. Imaćete više porodičnih skupova i prijaće vam kućni ambijent.
On: Izlazaka Saturna iz vašeg znaka nagovestio je znatno srećniju godinu od prethodnih. Planete u četvrtom polju ukazuju da ćete provoditi više vremena sa porodicom ili u kućnom ambijentu. Ovo je nedelja dobri vesti. Flertujete sa Vodolijom.
 
STRELAC
 
Ona: Brojne planete u trećem polju ukazuju na veći broj poziva i pojačano dopisivanje tokom prvih dana januara meseca. Neki Strelčevi odlučiće se na kraća putovanja. Usled uticaja Saturna počeli ste ozbiljnije da razmišljate šta tačno želite u svom životu.
On: Planete u trećem polju donose vam nedelju sa više razgovora i poziva. Raspoloženi ste za dipisivanje. Stizaće vam brojne SMS poruke i pozivi. Saturn je počeo d aradi svoj posao u vašem znaku, pa osećate pojačanu odgovornost prema svemu što radite.
 
JARAC
 
Ona: Naglašeno drugo polje ukazuje da bi neko mogao da vas iznenadi sa nekim gestom ili poklonom. Usled promene položaja Saturna znatno ste zatvoreniji i zamišljeniji u ovim danima jer ćete se više baviti sobom. Januar vam donosi dobre poslovne prilike.
On: Planete u Vodoliji mogu da vam iznenade sa poboljšanjem finansijske situacije. Itso tako draga osoba može da vas iznenadi sa oklonom. U dobrom ste periodu za sticanje materijalnih dobara. Od ove godine treba da budete mudri jer ćete promeniti mnoge stavove i poglede na svet.
 
VODOLIJA
 
Ona: Pod uticajtem planeta u prvom polju brojna dešavanja ispunjavaju vaše dane. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni jer vam planete donose uzbudljive događaje. Zabave vam neće nedostajati, kao ni udvarači. Možda se čak i zaljubite.
On: Venera u rvom polju podrazumeva da svi jedva čekaju da budu u vašem društvu. Bolje ste raspoloženi i otvoreni za druženje. Ljubav je na vašoj strani jer planete konačno donose stabilnost i uzbudljiv period. Poslovna situacija se popravlja.
 
RIBE
 
Ona: Planete u davaestom polju na prvi pogled čine vas izolovanom, ali ste zapravo u vrlo zanimljivom periodu. Imate tajne emocije, a možda i ljubav. Mnogo toga se dešava unutar vas, ali o tome uopšte ne razgovarate. Zatvoreniji ste i zanimaju vas mesta zatvorenog tipa. Prijaće vam vreme koje posvećujete samo sebi.
On: Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da ste mnogo više posvećeni svojim dilemama i brigama nego drugima. To i nije loša faza jer vam je potreba predah pred inamični perioda koji dolazi u februaru mesecu. Vodite računa kome poklanjate poverenje u ljubavi jer ste u konfuznom emotivnom periodu.
Pogledaj vesti o: Horoskop za januar,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.