Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jan.2024, 03:30

Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara: Mars će preći u Jarca i doneti poslovne uspehe

Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara osim početka nove godine, donosi poprilično mirnu nedelju. Međutim, njen kraj će obeležiti sitni sukobi.
Prvi dani godine počeće napetim aspektima Venere sa Saturnom što će Vagama, Bikovima i Ribama doneti izvesnu uzdržanost i izolaciju. Sa druge strane, Jarčevi i Vodolije će biti aktivni u prijateljskoj komunikaciji, ali je neophodno da se suzdrže od kritikovanja voljenih. Pokušajte da budete objektivni i da smireno sagledate situaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
U četvrtak Mars prelazi u znak Jarca koji će zajedno sa direktnim Jupiterom doneti balans na polju poslovanja i komunikacije. Ljudi će zbog toga biti pažljiviji, koncentrisaniji, optimistični i prijateljski nastrojeni. Ovnovi, Škorpije i Jarčevi će doživeti porast energije, a Ribe, Strelčevi i Rakovi će se uspešno boriti sa emotivnim raspoloženjima. To će se najbolje odraziti na posao i romantičnu sferu.
Kvadrat Venere i Crnog Meseca na kraju nedelje može da iskrivi osećaj lepote i stila kod Devica, Lava i Vaga. Želja za dominacijom nad partnerima će biti svojstvena Blizancima i Vodoliji što može izazvati ozbiljne sukobe u postojećim odnosima. Nije preporučljivo da trošite prevelike svote novca, a pitanja samopoštovanja i samopouzdanja mogu postati aktuelna za Ribe, Vage i Bikove.
Kvadrat Sunca i Hirona u drugoj polovini nedelje će nametnuti akcenat na odnose između žena i muškaraca u kontekstu rivalstva i neprihvatanja jedno drugih. Žene će pomisliti da ih muževi doživljavaju kao konkurente, a ne kao saveznike. A muškarci će se pozabaviti ponovnom percepcijom uloge oca u njihovim životima. Ovde postoji samo jedan savet: Naučite da prihvatate i praštate.
Ovan (21. mart – 20. april) Ovnovi će napokon imati priliku da se dobro odmore i da aktivno radi za sebe i svoje interese. Ovo poslednje će se desiti krajem nedelje, što će posebno inspirisati predstavnike ovog znaka. Na finansijskom planu neće biti iznenađenja, a u romantičnoj sferi neće biti promena. Moguće je da ćete preispitati odnose sa postojećim partnerima i voditi iskrene razgovore. Zdravlje bi se moglo pogoršati početkom nedelje zbog netipične pasivnosti i odmerenog ritma života.
Bik (21. april – 20. maj) Predstavnicima ovog znaka, nedelja će doneti putovanja, sastanke i nova iskustva. Romantična sfera će biti stabilna, a mnogi će imati tendenciju da provode skoro sve vreme sa svojim partnerima ili obožavaocima. Što se tiče finansija, neophodno je da ih pratite tokom cele nedelje, a posebno se savetuje izbegavanje neracionalnog trošenja. Moguće su prehlade i pojačanje simptoma hroničnih bolesti.
Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara: Blizanci (21. maj – 20. jun) Blizanci će biti posebno raspoloženi za mirnu nedelju, ali to nažalost neće biti slučaj. Mnogi će pokušati da ostvare sve ono što su ranije odlagali, a to može dovesti do sagorevanja. Finansijska situacija će se donekle pogoršati u drugoj polovini nedelje, a ni zdravlje neće biti u najboljem stanju. Na romantičnom planu će ovo biti uzbudljiva nedelja samo za one koji su sami.
Rak (21. jun – 22. jul) Predstavnici ovog znaka će najradije provesti novogodišnju nedelju u prirodi, van grada, daleko od metropole i buke. Nedelju će provesti u okruženju najbližih, a odmeren ritam života i prirodno okruženje poboljšaće blagostanje predstavnika znaka koji imaju hronične zdravstvene probleme. Finansije će biti stabilne, omogućavajući vam da trošite novac na sebe i svoje najmilije.
Lav (23. jul – 22. avgust) Lavovima će biti pomalo dosadno početkom nedelje. To će se dogoditi zbog nedostatka pažnje od voljene osobe. Međutim, kako nedelja bude odmicala, život ovog znaka će postati aktivniji. Onim predstavnicima znaka koji su u potrazi za srodnom dušom, ovo bi mogla biti nedelja kada će upoznati srodnu dušu. Zdravlje će biti dobro.
Devica (23. avgust – 22. septembar) Prvih nekoliko dana u novoj godini, Device će provesti opuštajući se, a nakon srede će se posvetiti sopstvenom zdravlju i izgledu. Prilika za spa tretmane će se javiti onima koji se dugo nisu opuštali. Ljubav neće biti prioritet ovim predstavnicima znaka jer će više vremena provoditi sa prijateljima. Finansije će biti stabilne.
Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara: Vaga (23. septembar – 22. oktobar) U drugoj polovini novogodišnje nedelje Vage će doživeti izvesnu neprijatnost. Imaćete potrebu da se glasno izjasnite, a nećete imati prilike da to i učinite. Oni koji imaju priliku da se bave sportom i fizičkim radom će obezbediti dobro zdravlje. Na romantičnom planu neće biti značajnih pormena, ali će samcima biti zanimljiva igra flertovanja. Vage u vezama će biti prinuđene da preuzmu dodatne brige o svojim partnerima zbog nekih poteškoća koje oni imaju.
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Predstavnici ovog znaka će provesti nedelju na putovanjima, u susretima sa rođacima, prijateljima, a takođe i u kreativnim aktivnostima. Mnogi će dobiti ponudu za novu vrstu aktivnosti koja će biti povezana sa tim da ostvarite svoje skrivene sposobnosti. Finansije će biti stabilne. Na ljubavnom planu, Škorpije će dati prednost fizičkom izgledu i strasti, potiskujući emocionalnu komunikaciju u drugi plan.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) Prva nedelja u godini će biti veoma aktivna za Strelčeve. To će biti uglavnom zbog povećane komunikativnosti predstavnika znaka koji će se naći u centru pažnje iako to ne žele. Međutim, mnogima će ova popularnost pomoći da unovče svoju aktivnosti na društvenim mrežama. Na romantičnom planu će sve ići dobro za one koji imaju pozitivan stav prema novim poznanstvima, čak i ako u početku ta poznanstva nisu obećavajuća.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Jarčevi će se posvetiti sastancima sa prijateljima i sa onima sa kojima dugo niste imali prilike da komunicirate. Međutim, to će vam oduzeti skoro sve slobodno vreme. Tokom druge polovine nedelje, mnogi će biti prinuđeni da obrate pažnju na profesionalna pitanja, a to je često vezano za predstojeće promene na poslu. Finansije će biti stabilne i predvidljive.
Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara: Vodolija (20. januar – 18. februar) Malo je verovatno da će predstavnici ovog znaka moći da provedu opuštajuću nedelju jer će biti pozvani na neplanirani događaj kojima je neophodno da prisustvuju. Neki od ovih događaja će biti vezani za profesionalni plan, a neki za hobije. Takođe, mogući su neplanirani sastanci koji će oduzeti mnogo truda. Na romantičnom planu će ovo biti nedelja za donošenje važnih odluka.
Ribe (19. februar – 20. mart) Ribe će provesti prilično mirnu nedelju kada će se većina događaja odvijati po planu. Međutim, neki problemi sa porodicom i rođacima mogu malo pokvariti raspoloženje, ali će se posle srede emocionalno stanje poboljšati, a predstavnici znaka će ponovo moći da se opuste. Finansijski sektor će vam omogućiti da potrošite poprilično velike sume na zabavu. Vodite računa o zdravlju jer su krajem nedelje mogući hronični problemi.
pavlyukv/GettyImagesPlus
Nastavite da čitate
?>



Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop za januar

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.