Izvor: Luftika.rs, 27.Jan.2020, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što su zamislili Bikovi, Device i Vage ostvariće do 5. februara

Ukoliko se pitate kada će vam se sreća osmehnuti na polju posla i finansija, odgovor je, upravo u ovom trenutku. Naredni period će biti odličan za ostvarivanje poslovnih uspeha, ali i za pobeda na polju ljubavi.
Astrolozi predviđaju da će nekim znakovima Zodijaka do 5. februara sve ići od ruke.
Mesečni horoskop za februar 2020. godine
Šta god da započnete u ovom periodu ići će vam od ruke. Ako započinjete privatni biznis, sad je pravo vreme. Ukoliko se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dvoumite da li da pitate nadređenog za povišicu, sad je idealni trenutak. Pozitivan odgovor sigurno neće izostati, piše Still.
Za Bikove, Device i Vage sledi ciklus velikih promena i dostignuća.
Usudite se da probate ono što već dugo priželjkujete.
Rođeni na ove datume ostvariće velika dela i imaju posebnu životnu misiju

Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Sve što su zamislili Bik, Devica Vaga ostvariće do 5. februara!

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2020

Ukoliko se pitate kada će vam se sreća osmehnuti na polju posla i finansija, odgovor je, upravo u ovom trenutku. Sve što su zamislili Bik, Devica Vaga ostvariće do 5. februara! Naredni period će biti odličan za ostvarivanje poslovnih uspeha, ali i za pobeda na polju ljubavi...Astrolozi predviđaju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.