Krenule su neočekivane promene, ova dva znaka su na udaru – a kakva je situacija kod ostalih?

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 19:57

Krenule su neočekivane promene, ova dva znaka su na udaru – a kakva je situacija kod ostalih?

Evo šta vas čeka...

Mlad Mesec i Sunce su u kvadratu sa Uranom iz znaka Bika, počevši od 10. februara, pa nam se otvara faza intenzivnih, brzih, neočekivanih promena u onom životnom segmentu koji je pod vladavinom znaka Vodolije.

Veliki nedeljni horoskop: Ribe, nespremni ste za nove situacije; Bikovi, puno iznenađenja

Ova dva horoskopaska znaka biće najviše na udaru:

Vodolija:

Vreme je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari menjaju. Sunce će vam doneti potrebu da zablistate i ambiciju, Pluton – želju sa dubokim i suštinskim promenama. Merkur – sposobnost da vaše reči dopru do drugih, ubedljivost.

Mars – inicijativu, akciju i volju. I Venera – šarm, prijateljski pristup i zrnce sreće. Pa zar treba nešto više od toga? Pokrenite se i krenite put ciljeva, planova, novih ideja. Preuzmite inicijativu.

Ovo je dobar period za vas – ne samo da iskoristite prilike koje vam se pružaju, već da stvorite nove – one po vašoj meri.

Ribe:

Ulazite u fazu brzih dešavanja i još bržih promena – vaši su planovi na dnevnoj bazi možda dobri, ali je malo verovatno da ćete ih lako ostvariti.

Jer, obaveze će se samo ređati jedna za drugom, a za svaku ćete "juriti vreme". Tolika količina posla može vas zateći nespremne i imaćete problem da se organizujete. Održavajte kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima i šefovima.

A ŠTA ČEKA OSTALE ZNAKOVE, DETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Horoskop za februar,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mlad Mesec otvara fantastično životno poglavlje za Vodoliju, Blizance i Vagu i utire im put ka svetlijoj budućnosti

Izvor: Luftika.rs, 11.Feb.2024, 09:35

Mlad Mesec u Vodoliji se dogodio 9. februara i otvorio fantastično poglavlje za tri srećna znaka Zodijaka. Ova lunacija otvara put svetlijoj budućnosti ispunjenoj ljubavlju i optimizmom.. Evo ko može da očekuje posebno srećan period.. Vodolija Vodolije, ovo je vaš trenutak da zablistate! Sada...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.