Egipatska astrologija: Evo šta najtačniji horoskop na svetu otkriva o ljudima rođenim u februaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipatska astrologija: Evo šta najtačniji horoskop na svetu otkriva o ljudima rođenim u februaru

Do detalja!

Hiljadama godina pre nego što se razvila astrologija koju danas koristimo, stari Egipćani su verovali da zvezde utiču na čovekovu sudbinu.

 Pronađeni su zapisi koji pokazuju da su Egipćani delili vreme na dekade, razdoblja od deset dana, a svakim razdobljem je vladao neki duh. Egipatski horoskop, kažu najtačniji na svetu!

Duh Asitiro ljudima daruje znatiželjan i kreativan karakter, otvoren prema svemu što je novo i nepoznato. Oni rado >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmjenjuju mišljenja s drugim ljudima i slušaju njihove savete, večito tražeći nove polazne tačke. O sebi imaju dobro mišljenje, iako neprestano osećaju jaku potrebu za dokazivanjem i potvrđivanjem vlastitih vriednosti.

Ne znaju da se nametnu, pa se ponekad osećaju kao da ih niko ne razume. Ambiciozni su, ali humani i otvoreni, pa svaki uspeh dele sa svojom okolinom.

Nisu ni sebični ni zavidni, veseli ih kada drugima mogu da učine uslugu, zbog čega neki koriste njihovu dobrotu. Iako često pomažu onima koji su u nevolji, ćute o vlastitim problemima, trpeći i ne osvrćući se na prošlost.

Imaju potrebu za intelektualnim i duhovnim razvojem, zbog čega su spremni da žrtvuju i zanemare privatni i društveni život.

Imaju malo prijatelja, no oni su pažljivo odabrani i s njima ih povezuju zajedničke vizije i očekivanja. Često žive u strahu da neće dostići i ispuniti svoje ciljeve, no sposobni su upornim i predanim radom da pobede taj strah.

Rado će da prihvate svaku pomoć koju im drugi ponude i iskoriste svaku šansu koja se nađe na njihovu putu. Originalni su i nezavisni. U partnerstvu ne podnose pritisak i traže slobodu. Odbijaju podređen položaj. Cene prijateljstvo, ali ne veruju u veze.

Ljudi rođeni u ovom razdoblju imaju nemirni i sanjarski duh i često menjaju planove. Svojom nesigurnošću mogu da izlude bliske osobe, zbog čega retko ostvaruju kvalitetne i dugotrajne veze. Često menjaju mišljenje i traže nove polazne tačke, nemajući dovoljno strpljenja da istraju u nečemu kada se počnu javljati poteškoće.

Ne znaju da se izbore za sopstvene stavove i podležu autoritetima, a brane se begom. Dobri su u poslovima koji traže koncentrisanost na određeno područje. Finansijskim uspesima kompenzuju psihičke nedostatke.
Pogledaj vesti o: Horoskop za februar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.