Izvor: Luftika.rs, 22.Mar.2024, 12:46

Pavel Globa najavljuje talas sreće koji će od 1. aprila “potopiti” Bika, Raka, Škorpiju i Vodoliju

Najpoznatiji i najcitiraniji ruski astrolog Pavel Globa u svojem poslednjem predviđanju osvrnuo se na prolećne mesece pred nama. Globa tako u nastupajućem periodu prognozira vrlo povoljan period za četiri znaka horoskopa.
Prema njegovim tvrdnjama, njima će se sreća od 1. aprila 2024. godine osmehnuti na svim poljima, a kao svojevrsne srećnike vidi Bika, Raka, Škorpiju i Vodoliju.
Horoskop od 1. aprila definitivno će obradovati spomenutu četvorku, sledi im talas sreće i lepih događaja.
Bik Ljubav Slobodni Bikovi mogu da očekuju susret ili poznanstvo na sasvim neočekivanom mestu kao što je muzej, izložba ili neki poslovni događaj. Datum na koji treba da obratite pažnju jeste 15. april, biće posebno povoljan...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.