Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila: Ružičasti pun mesec ove nedelje će olakšati rešavanje problema!

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023, 12:31

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila: Ružičasti pun mesec ove nedelje će olakšati rešavanje problema!

Nedeljni horoskop za 3-9. april: Vrhunac naredne nedelje biće ružičasti pun mesec 6. aprila. Pun ružičasti mesec biće povoljan period za rešavanje problema i rasterećenje ličnog prostora. Ovog dana izbegavajte mlečne proizvode i posete frizerima i kozmetičarima.
Kvadrat Merkura i Plutona 3. aprila smanjiće koncentraciju i povećati želju za moći. Mogući su iznenadni kvarovi opreme, pa nisu isključene nezgode na putovanju. Izbegavajte bilo kakve dijagnostičke procedure >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ili operacije. U ljubavnim vezama moguće su svađe i ljubomore koje mogu eskalirati do njihovog raskida.
Sredinom nedeljom, harmoničan aspekt Marsa i Saturna će uticati na Jarca, Lava, Strelca i Devicu i njihove poslovne procese. Doći će do izražavanja i porodični poslovi, ali je potrebna velika odgovornost da se postavi ozbiljan temelj za naredni period.
Na kraju radne nedelje, harmonija Neptuna i Venere podstaći će emocije i kreativnost u pozitivnom pravu, što će se veoma odraziti na zdravlje. Ovo će biti idealan dan za venčanje, objavi veridbe ili priznanje ljubavnih osećanja. Vaga, Ribe i Bik će ovog dana biti posebno spori.
Sekstil Marsa i Rahua (karmički kontrolni čvor) pomoći će odluka da poboljšaju društvene odnose. Takođe, ovaj aspekt će pomoći da se preuzme inicijativa u pravom trenutku, posebno u oblastima koje se odnose na dobrotvorne vrhe. Ovnovi i Škorpije će imati pojačan priliv novca i uspostaviti nove kontakte.
Gore (21. mart – 20. april) Ovnovi će imati povoljan period na poslovnom i finansijskom planu. U ljubavnoj sferi Ovan će dati onoliko koliko treba, a ta ravnoteža će pozitivno uticati na komunikaciju sa partnerom. Takođe, ovakav odnos može uticati na Ovnu da vidi svog partnera u novom svetlu. Zdravlje će biti dobro, omogućavajući vam da se posvetite fitnesu i izletima.
Ribe (21. april – 20. maj) Bik će ove nedelje biti aktivan u poslovnim procesima, dok će emotivni odnosi pasti u drugi plan. Morate da se kažete na radnom mestu da biste ostvarili svoje ciljeve, a nekima će to doneti priliku za unapređenje. Sredinom nedelje imaćete priliku da uredite finansijsku situaciju, a već u petak uživate u kupovini. Vaše zdravlje neće praviti probleme, ako je moguće i blaga prehlada.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Početak nedelje bavite se finansijskim pitanjima koja ćete uspešno rešavati. Na poslovnom planu, imaćete šansu za napredovanje. Što se tiče ljubavne sfere, obuzite vas nostalgična osećanja koja će vas motivisati da donesete nove odluke. Blizanci koji imaju problema sa hroničnim bolestima i organima za varenje treba da vode računa o sebi. Pravilna ishrana će biti dobra preventivna mera.
Rak (21. jun – 22. jul) Rakovi će ovu nedelju provesti tapkajući na mestu, a čak i prikazivanje lične inicijative neće imati nikakvog efekta. Rešenje za ovu situaciju je jednostavno: mirno i metodično nastavite da radite ono što morate, a rezultat će se pokazati kasnije. Planirana primanja priprema će kasnije, pa pokušajte da uštedite. Gotovo svi predstavnici znaka će osetiti umor od svojih partnera. Najbolji način da se nosite sa ovim je da krenete na kratko putovanje. Moguće su virusne infekcije i prehrane.
Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila: Niška (23. jul – 22. avgust) Samopouzdanje će biti vaš as ove nedelje. na poslu ćete biti zadovoljni malim dostignućima i uspešnim završenim nekim projektom, a dobra finansijska situacija će vam omogućiti da kupite nešto što ste dugo želeli. Usamljeni Lavovi će veoma nepoznati zanimljivu osobu sa kojom će započeti ozbiljnu vezu, a Lavovi u vezi ispunjavaće svoje želje vezane za partnera. Vaše zdravlje vam neće praviti probleme.
Devica (23. avgust – 22. septembar) Device će ovu nedelju provesti posmatrajući sopstveni duh. Ovo neće dati trenutni rezultat, ali će se lakše prilagoditi budućim ciljevima i zadacima. Napravite promene koje želite bez obzira na prepreke koje vam stoji na putu. Zatišje u profesionalnoj sferi daće vam prostor da radite na sebi. Finansije će biti stabilne, a krajem nedelje moguća je i blaga anemija.
Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Vaga će uspešno održavati mir i emocionalnu ravnotežu. Period stagnacije će obrađivati Vagu jer će moći da se odmori od prošlosti i pripreme za budućnost. Na romantičnom planu moguće je novo poznavanje ili poboljšanje odnosa sa partnerom. Takođe, moguća su i kratka putovanja. Finansije će biti stabilne ako ste štedljivi, a zdravlje će vam biti dobro.
Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Ugodna nedelja se sprema za Škorpije. Imaćete uspeha u poslovnoj sferi, a očekuje vas ispunjenje vaših romantičnih želja. Škorpije koje su posvećene karijere očekuju unapređenje i značajne novčane nagrade. Značajan finansijski priliv će vam omogućiti da ugodite voljenima poklonima. Zabave i društva sa prijateljima mogu doneti novu romansu. Umerena fizička aktivnost će doprineti vašem zdravlju.
Strelac (22. novembar – 21. decembar) Strelac će skoro celu nedelju biti posvećen porodičnim i zdravstvenim problemima. sezonski alergije posebno će uticati na predstavnike Vatrenog znaka. Takođe, Strelci bi trebalo da ispitaju svoje stavove i pronađu greške u svom razmišljanju umesto da krivicu prebacuju na druge. Posao vam ove nedelje neće praviti više problema, pa ćete moći da se posvetite sebi. Ništa se neće promeniti na ljubavnom planu.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Pogrešna raspodela posla na radnom mestu nateraće Jarčeve da troše energiju na održavanje ravnoteže. Međutim, doći će neće biti lako. Produktivnost će porasti tek krajem nedelje. Finansije će naterati Jarčeve da razmišljaju o dodatnim prihodima ili promeni posla. Razočaranje u prijateljstvu će uticati na vaš odnos sa partnerom. Predstavnici znaka koji imaju problema sa disajnim putevima treba da se obrate pažnju na njih.
Vodolija (20. januar – 18. februar) Vodolije se spremaju za mirnu nedelju bez mnogo turbulencija, sa izuzetkom profesionalne sfere gde ćete morati da uložite maksimum napora. Realizacija tekućih projekata zahteva od vas dosta energije, a rezultat će biti prilično skroman. Međutim, ovo nezadovoljstvo će popraviti romantična sfera. Uživaćete u pažnji koju će vam poklanjati muškarci, a izlasci krajem nedelje mogu da podstaknu udarac u obilnu vezu. Zdravlje će vam obezbediti visok nivo energije tokom cele nedelje.
Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila: Ribe (19. februar – 20. mart) Vi ćete doći sukobi u profesionalnoj sferi, ali ćete imati stabilnost na emotivnom nivou. Diskusije na poslu mogu da vas isprovociraju da naučite nešto nepromišljeno. Najbolje rešenje je da u sporu uključite osobu koja je neutralna da vam pomogne da rešite problem. Partner će vas obrađivati poklonom, a rodaci ili deca će zahtevati dodatnu pažnju u drugoj polovini nedelje.
Primorac91/GettiImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije



Pogledaj vesti o: Horoskop za april

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.