Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2021, 13:19

Nedeljni horoskop od 12. do 18. aprila 2021. godine

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Mesec u znaku Jarca pravi separacioni kvadrat sa Venerom u znaku Ovna, pa samim tim ublažava nedostatak nezadovoljstva.
No, konjukcija Meseca u znaku Jarca će praviti konjukciju sa Plutonom u Jarcu 05.04. i doneće strah od gubitka partnera, prekida odnosa ili svadju. Egzaktan aspekt Venere u Ovnu i Blizanaca pojačaće strast i dati novu energiju sa osobom do koja Vam znači.
Ovaj isti aspekt >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji će biti aktuelan na nebu će biti 06.04. i daje značaj na lepom druženju muško ženskih odnosa. Pružiće ljubav i želju za intimnim druženjem.
Kraj nedelje 11.04. Venera iz znaka Ovna će praviti egzaktan sekstil sa Jupiterom u znaku Vodolije koji može doneti jedno učvršćivanje odnosa koji vodi ka braku.
OVAN Posao: Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.
Ljubav: Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i moće ćete slobodno da izrazite svoja osećanja, želje i strahove kada je naredni period u pitanju bez opasnosti da to izazove bujicu nezadovoljstva kao što je ranije često bio slučaj. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete.
Zdravlje: Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim pritiskom kojima ćete biti izloženi zbog karijere.
Idealan hobi za svaki znak Zodijaka u izolaciji

Pogledaj vesti o: Horoskop za april

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.