Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2023, 07:30

Nedeljni horoskop do 17. aprila: Intuicija Riba ne laže, Device na loš način stižu do cilja, Lavovi nailaze na nepoštovanje.

Šta predviđa nedeljni horoskop do 17. aprila Iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Delujte veoma ambiciozno pred okolinom i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se bilo ko suprotstavlja po bilo kom osnovu. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neku vrstu rizika ili veće ulaganje novca. Potreban vam je porodični sklad i nečije prisustvo da biste postigli što bolju psihičku ravnotežu i priliv kreativne energije. Parter vas lako može podstaći na pozitivnu reakciju i izliv emocija.
Bik
Ponekad morate prihvatiti najviše okoline, kako biste sebi i drugim dokazali da ste spremni za najrazličitije pojave. Oslonite se na svoju intuiciju. Sa bliskom osobom možete sve da preuzmete na dobar način, dopustite da vas tačna doza mudrosti, emocija i strasti dovede do zajedničkih ljubavnih rešenja.
Blizanci
Nagle promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju dobru koncentraciju kako bi se na vreme pogodili u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uravnotežiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničkog sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proizilazi iz unutrašnje potrebe, da se sve dobre misli i topla osećanja uvek dele ili menjaju sa bliskom osobom.
Čitati:Veliki mesečni horoskop za april – Astrolozi dali detaljna predviđanja za naredni period, opšti haos je pred nama Shutterstock
Rak
Dajte sve od sebe da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove. Važno je da pored sebe imate osobu kojoj verujete i tim proverenih saradnika sa kojima delite zajedničke interese. U ljubavnoj vezi ne pokušavajte uzalud da promenite partnerovo ponašanje ili da promenite tok stvari koje ne zavise od vaše volje.
Lav
Jedan od saradnika nema dovoljno interesa da ispunjava zajednički poslovni ugovor, što neminovno dovodi do izvesnog gubitka. Izgleda da ste zabrinuti zbog novih informacija i promena koje vaše kolege nagovještavaju. Uporno se trudite da neke velike probleme rešite u najkraćem mogućem roku. Skloni ste čestim promenama raspoloženja, kao i društvo koje vam privlači emocionalnu pažnju. Nema razloga da se ljutite i prigovarate partneru zbog nekih sitnica.
Devica
U zavisnosti od vašeg ličnog interesovanja i motivacije, osmislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje rezultate. Potrebni su vam različiti diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisne i dugoročne rezultate. Uživajte u različitim situacijama u svom ljubavnom životu. U vezi sa voljenom osobom postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.
Čitati:Indijski horoskop za 2023. – Ove znakove prati sreća od januara, a jedan period biće veoma buran Shutterstock
Vacanci
Delujete kao osoba koja nema vremena za neke vršne situacije ili za događaj koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energetskim ponašanjem podstičete različite reakcije i negodovanje kod nekih kolega. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenima pružite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je što nailazite na topao prijem i razumevanje kod njih. Uživaćete u nečijoj emocionalnoj pažnji.
Škorpija
Zahvaćajući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite, svojim kolegama delujete veoma ozbiljno. U odličnoj ste prilici da ostvarite dugoročne poslovne interese. Znate da se afirmišete u pravom trenutku i često vodite glavnu reč u razgovorima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Zadovoljni ste nečijom naklonošću.
Strelac
Ponašate se energično kada se sastajete sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve ide u skladu sa vašim očekivanjima. Međutim, preteranim istraživanjem ličnih zahteva izazivate različite komentare među kolegama. Morate biti „širokoumni“ u svakom pogledu. Prihvatite ljubavne sporove kao prolaznu fazu, jer se sve svodi na novi podsticaj ili dobar impuls koji vas vodi do emotivnog zbližavanja sa partnerom. Oslonite se na svoju „skrivenu imovinu“.
Čitati:Veliki godišnji horoskop za 2023.: Otkrijte šta vas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja Shutterstock
Jarac
U odličnoj ste formi i sa velikim optimizmom pristupite svakoj poslovnoj temi koju predlaže vaše kolege. Zahvaćujući pozamašne informacije koje dobijate, sada možete planirati niz zajedničkih aktivnosti koje će vam uskoro doneti odlične rezultate. Često imate dobar osećaj, jer ste ispunjeni romantičnim mislima i raspoloženjem. Ulepšajte svoju ljubav i intimni život, delujući na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.
Vodolija
Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa partnerima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodni ste da insistirate na svojim idejama, jer imate veoma pouzdane pokazatelje uspeha. U svom emotivnom zanosu, spremni ste da naučite nešto posebno da biste impresionirali partnera.
Riba

Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.