Mesečni horoskop za septembar 2010.

Blog: NišCafe.com, 03.Sep.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za septembar 2010.

Ljubav, nada, vera! Venera iz svog sedišta, ulazi u znak Škorpiona kad bi mogla pokazati svoje drugo lice i postati previše osetljiva i posesivna, dok će se Mars 15.09. pridružiti i ući u znak svog sedišta (Škorpion).

Sve ovo ukazuje na značaj partnerskih odnosa koji će i dalje biti glavni fokus meseca septembra. Uloge će biti zamenjene, a put do sreće je dug. Sve što je lepo kratko traje, rekli bi, ali mesec septembar će biti prilika svima za popravni ispit. Merkur će iz retrogradnog hoda u direktni krenuti 13.09., a Pluton se pridružuje već sledećeg dana oslobađajući sve neizgovorene reči i misli bez straha od ishoda čemu će doprineti i Jupiterov prelazak retrogradnim hodom iz znaka Ovna u znak Riba i dati priliku za nadu koja je uvek put u bolje sutra.
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop

Nastavak na NišCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NišCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NišCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.