DEL ARNO BEND OBJAVIO ROĐENDANSKI SINGL

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEL ARNO BEND OBJAVIO ROĐENDANSKI SINGL

BEOGRAD - Beogradski rege "Del Arno bend" kao uvod u proslavu 25 godina postojanja danas je objavio rođendanski singl "Horoskop", koji se može besplatno preuzeti u mp3 formatu preko strane www.mtv.rs.

"Kao prvo od mnogobrojnih iznenađenja koje će u narednom periodu prirediti svojim poštovaocima, "Del Arno bend" poklanja singl "Horoskop" kao najavu za album koji se već snima i koji je prvi korak u narednih 25 godina rada grupe", saopštio je regionalni MTV.

"Del Arno bend" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << osnovali su 2. jula 1986. godine u Beogradu braća Vladan i Jovan Matić, a uz česte izmene postave kroz koju je prošlo oko 150 muzičara objavili su rege albume "Igraj dok te ne sruše" (1989), živi "Godina majmuna" (1992), "Reggaeneracija" (1995) i "Vreme vode" (2006).

"Naporno je u ovoj zemlji biti toliko dosledan toliko dugo. Bilo je izuzetno lepo, jer smo doprineli utemeljenju regea na prostoru bivše Jugoslavije. Ako ne materijalno, možemo biti zadovoljni onim što smo postigli. Iza sebe smo ostavili određeno nasleđe, uticali na neke bendove. To je za nas izuzetno bitno", rekao je nedavno Jovan Matić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.