VODOLIJA: Horoskop za 2019.

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODOLIJA: Horoskop za 2019.

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka…

Ove godine ćete, za razliku od prethodnih, osetiti olakšanje. Imaćete utisak da konačno možda imate sreće i da ne morate toliko da se mučite. Ipak, nemojte ništa ostavljati za kasnije, sve obaveze rešavajte kako budu nailazile.

POSAO

Što se tiče posla, imaćete osetan priliv novca. Ne morate se brinuti, imaćete dosta sreće, bićete nagrađeni za dosadašnji trud. Možda nećete videti brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poboljšanje, jer imate dosta briga, obaveza i problema. Ono što je najbitnije ove godine je da ostavite privatni život po strani i da ne preterujete sa uplitanjem osećanja u posao.

Problemi na poslu su izvesni u drugoj polovini maja i tokom celog juna. Dobre poslovne prilike mogu doći preko prijatelja, interneta ili neke grupe ljudi. Ako sarađujete sa inostranstvom povišica je sigurna.

LJUBAV

Tokom cele godine ćete imati sreće u ljubavi, ali i sa nekim novim poznanstvima. Nemojte odlagati viđanje sa prijateljima jer baš preko njih možete upoznati neku osobu. Preko interneta je takođe to moguće. Još jedna opcija za Vas su putovanja, ali osoba ne mora biti iz Vašeg mesta.

Ne brzajte, razmislite dobro o čemu se radi, razmislite dobro šta je bitno za Vas i kakva Vam osoba treba.

Ako ste u braku, mogući su manji problemi u julu i avgustu. Partner može biti ljubomoran, ali mu ne dajte povoda za to.

ZDRAVLJE

Od polovine februara do kraja marta, pa onda u julu i avgustu biće pojačana nervoza. Moguć je problem sa pritiskom tokom cele godine, ali i nesanica ili bezvoljnost. Nemojte se zatvarati u kuću ako se osećate depresivno, nego se družite sa drugima. To će Vam popraviti raspoloženje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.