Raka OČEKUJE FINANSIJSKI DOBITAK,  Vodolija NA RASKRŠĆU: Horoskop za SUBOTU je tu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 07:29

Raka OČEKUJE FINANSIJSKI DOBITAK, Vodolija NA RASKRŠĆU: Horoskop za SUBOTU je tu

Pogledajte šta vam predviđa!

Vikend je pred nama, iskoristite ga, odmorite se i uživajte u divnom vremenu. Dan započnite u miru, uz omiljeni jutranji napitak i horoskop. Evo šta vam predviđa za dan pred nama.

Ovan

Primena rezervnog plana će biti neophodna ovog dana, jer su moguća odlaganja i zastoji. Oprez u rukovanju novcem. Partner vas ostavlja u nedoumici, jer se sve vreme ponaša dvosmisleno. Pokušajte to da rešite otvorenim razgovorom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Variranje pritiska.

Bik

Dominantna tema ovog dana mogu biti zategnuti međuljudski odnosi na poslu. Ostanite hladne glave i zadržite diplomatski stav. Bikove koji su u vezi očekuje romantično putovanje u dvoje i dalja harmonizacija njihovog odnosa. Variranje pritiska

Blizanci

Nepredviđene okolnosti može da vam stvori problematičan poslovni saradnik. Što jasnije izlažete svoje ideje u razgovoru sa pretpostavljenima. Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju osobu u znaku Strelca ili Lava. Početak nove ljubavne veze. Više se odmarajte.

Rak

Unapređenje finansijske situacije može prevazilaziti vaša očekivanja. Uspešan početak privatnog biznisa. Ovaj dan može vam doneti povratak neke osobe iz naše prošlosti. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Jarca ili Škorpije. Nesanica i nervoza.

Lav

Negativni aspekti mogu uneti pometnju u okviru vaše komunikacije u najširem smislu te reči. Neki vaš poslovni saradnik može postati nedosledan u svom ponašanju. Previše ste obuzeti poslom i u poslednje vreme silom prilika zapostavljate partnera. Potrudite se da to ispravite na vreme. Nervoza.

Devica

Pred vama je rad na novom projektu, a ako želite da promenite posao ovo je savršen trenutak za to. Očekuje vas potpisivanje nekog ugovora. Slobodne Device mogu da se nađu u dilemi između dve osobe koje ih podjednako privlače, ali na različit način. Sačekajte da vam vreme da odgovore. Malaksalost.

Vaga

Negativna atmosfera može biti odraz nekih spletaka vaših kolega, nezadovoljnih uslovima rada ili svojim statusom. Uskoro sledi promena u timu saradnika. Očekuje vas lep izlazak s partnerom i dalje zbližavanje, ali na trenutke može izbiti ljubomora vašeg partnera. Privlačite pažnju na svakom koraku. Melanholija.

Škorpija

Ovaj dan proteći će u znaku kompromisnih rešenja u pregovorima. To će vam omogućiti uspešan nastavak saradnje. Uspešno rešenje nekog velikog problema koji postoji već duže vreme u vašoj porodici, obeležiće ovaj dan. Dobitak kroz za zajednički posao. Obratite pažnju na saobraćaj.

Strelac

Poslovna saradnja sa prijateljima može da zapadne u krizu, jer se jedan od njih ne pridržava svojih prethodno datih obećanja. Uskoro sledi promena u timu saradnika. Strelčevi koji su u vezi, danas mogu da naiđu na iskušenje da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Upala glasnih žica.

Jarac

Ovaj dan može vam doneti važne odluke na poslovnom planu. Postoji mogućnost prekida jedne i početka druge poslovne saradnje. Dominantna tema ovog dana je veoma ozbiljan i važan razgovor između vas i partnera. Možete rešiti bitno pitanje u pogledu zajedničke budućnosti. Smanjite unos slatkiša.

Vodolija

Vodolije se mogu naći u dilemi između dve poslovne opcije. Najbolje je da poslušate glas svoje intuicije koja vas ovog puta neće prevariti. Vodolija koje su nezadovoljne svojom vezom i ponašanjem partnera danas mogu da dođu na ideju da u momentu raskinu sa partnerom. Nervoza.

Ribe

Najveći problem ovog dana je su kratki krajnji rokovi i rad pod velikim pritiskom. Neophodno je da drugi put dogovorite bolje uslove poslovanja. Slobodne Ribe tokom ovog dana mogu sresti svoju srodnu dušu u krugu prijatelja ili preko posla. Teško ćete odoleti jednoj Devici. Problemi sa grlom.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.