Horoskop za četvrtak, 22. jun: Pogledajte svoju astrološku prognozu za današnji dan!

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za četvrtak, 22. jun: Pogledajte svoju astrološku prognozu za današnji dan!

Device imaju manju ljubavnu svađu, Rakovi imaju poslovnu šansu da preokrenu stvari za sebe, Ovnovima se sviđa jedna Vaga.

OVAN (21. 3 - 20.4.) Dan za menadžere. Svi koji rade u velikim kompanijama mogu da budu na dobrom putu zarade. Privlači vas jedna Vaga. Nikako je neispuštajte iz vida, morate joj vi prići, stidljiva je. Stomak osetljiv.

BIK (21. 4 - 21.5.) Razmišljate praktično. Zarađujete brzo. Imate važan put u inostranstvo. Ovo je dan kada možete samo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da mislite na avanturu, put kraćih ljubavi. Posebno izazov za one koji su u braku ili vezi. Osetljiva stopala.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Pametno postupate. Imate sve izgleda se okrenete dobrom poslu koji vam daje izglede da ste povezani sa zemljama zapada. Mirnu luku imate i sigurni ste u ljubav koju godinama gajite. Slobodni neka se oslobode. Čuvajte se prehlade, hladnih napitaka.

RAK (21. 6 - 22.7.) Dobro analizirate sve što je pred vama. Imate sve izglede da započnete neki nov posao kojim niste zadovoljni u startu. Možda je bolje da budete u krugu porodice jer vas jedino oni podržavaju. Dobro se hranite i ne bi trebalo da imate neke smetnje.

LAV (23. 7 - 23.8) Jačajte danas unutrašnju snagu. Verujte detetu u sebi. Morate da se više razmišljate a manje da se iscrpljujete. Potrebno je da imate ravnotežu posla i emocija. Ako vam je partner neki zemljani znak neće da vas trpi po svaku cenu. Imate snagu zdrave osobe.

Nedeljni horoskop od 19. do 26. juna: Neko može da se nada uspehu na poslu, a neko burnom ljubavnom životu!

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Pokušavate da se stabilizujete ali nikako da svoju intuiciju usmerite na pravi put. Pomoć Škorpije, Raka ili Ribe vam može doneti sreću i zadovoljstvo. Moguće su manje prepirke svađe sbog sitnih stvari koje nisu od ključne važnosti vaše veze. Povišen šećer u krvi.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Veoma ste koncentrisani na sve što se dešava u poslovnoj okolini. Konstruktivni ste. Loš odnos sa roditeljima može uticati na vašu vezu. Nađite rešenje što pre, jer može doći do izbora mama, tata ili partner. Opustite se, napetost nigde ne vodi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11) Niste koncentrisani na posao. Sve vas mrzi, sve vam je teško ali vreme ide, neće se vratiti a zadaci ostaju tu gde jesu. Ljubomora vas mori. Sve kontrolišete. Bolje rešenje za želudac su semenke, kuvana hrana.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Teški dani su iza vas. Vreme je da zatvorite kancelariju i odete svom domu. Zadovoljni ste kako je protekao dan iza vas. Blizak odnos sa porodicom. Partner je srećan. Manja nervoza, muči vas prošlost. Razgovor je lek.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Svi koji su naklonjeni muzici ili umetnosti uopšte ovo može biti povoljan dan za njih. Imaće ponude za dalji razvoj svoje karijere. Malo bezpotrebne drame unosite u zajednički život.  Analizirate stvari. Apatija vas ponekad previše muči.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Emotivno neraspoloženje utiče na vašu radnu okolinu. Neobično se ponašate. To im unosi nervozu. Partner vam zamera da ste bizarni, nekovencionalni. Vi žestoko odbijate sve što je standard. Nervna kriza.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Samodisciplina i samokontrola su na izmaku, sve vrvi oko vas. Veoma je napeto na poslu. Žudite za uzbuđenjima, otkrićima. Ne tolerišete rutinski život. Danas tradiciju odbacujte. Novi put tražite. Potrebna vam je teretana.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.