Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jul.2023, 00:30

Ovaj horoskop se smatra najtačnijim, a predviđao je da će se 3 znaka obogatiti do kraja 2023. godine.

DR 4. jul 2023. 22:57

Foto: Pekels (Jan Krukov

Indijski horoskop se smatra jednim od najtačnijih. Astrolozi iz ove zemlje tvrde da je, kao što je već prošle godine, ovim horoskopskim znacima predviđeno da do kraja 2023. ostvare sve što su ikada poželeli! Kraj septembra čeka ih veliki uspeh na poslu, postavljeni će konačno videti svoj potencijal. Ovo će rezultovati unapređenjem na jesen, a samim tim i pozamašnom povišicom.
Strelac (Strelac) Finansijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << situacija će se drastično popravljati za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kraj septembra čeka ih veliki uspeh na poslu, postavljeni će konačno videti svoj potencijal. Ovo će rezultovati unapređenjem na jesen, a samim tim i pozamašnom povišicom. Najbolje bi bilo da novac uloži u neki manji projekat koji će se pokazati veoma isplativim.
Bik (Vrisha) Bik će i ove godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već se od njega očekuje i procvat. Pored toga, savim iznenada, za njega će se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. Na jesen 2023. godine, prema indijskom horoskopu, Bik će imati priliku da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne budete brzi sa potrošnjom, već da novac ostavite po strani.
Devica (Devica) Devicu čeka veliki uspeh na polju posla. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka, morate da se potrudite, ali će vam se trud višestruko isplatiti. U jesen 2023. već ćete koristiti plodove svog truda, a zvezde kažu da vas čeka veliki profit.
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.



Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Strelac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.