Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija  Riba!

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2021, 12:44

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija Riba!

Nedeljni horoskop za period od 2. avgusta do 8. avgusta 2021. godine! Šta mogu da očekuju Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

STRELAC

Hrana

U prvoj polovini nedelje baš I nećete biti naročito “ješni” – kombinacija nervoze I manjka vremena za opuštenost svakako će uticati na način ishrane I redovnost obroka. Drugi deo sedmice već vam donosi lagodniju atmosferu pa će biti više prilika da se razbaškarite i sa slašću uživate u hrani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Ljubav

Ukoliko ste se u protekloj nedelji lepo naoštrili jedno prema drugom, a možda je došlo i do nekih manjih ili većih rasprava – u ovu sedmicu ulazite prilično distancirani i sa uvređenim stavom oboje. Ne terajte inat jedno drugom, imate dobrih šansi da vrlo brzo vratite stvari u normalu. Ako pak niste imali komunikacijskih problema sa voljenom osobom – verovatno ćete u ovoj nedelji imati manje zajedničkog vremena, najpre zbog obostranih obaveza i zauzetosti. Slobodni Strelčevi – vi ste u periodu kada ste dobro raspoloženi,kada vam jako prija da se družite, skitate, u periodu u kojem vas ne drži mesto.

Posao

Ne drži vas mesto po pitanju posla. Stalno neka dešavanja, malo peripetija, malo žurbe, mnogo trčanja, papirologije. A i kad biste hteli da vas mesto drži – drugi vam to ne bi dozvolili, odmah bi vam pronašli šta je potrebno da uradite evo koliko odmah. Prvih par dana u nedelji su vam posebno aktivni – s jedne strane su vrlo plodonosni i obavićete gomilu toga, a sa druge – žurba i nervoza će činiti svoje pa će biti povremenih trzavica sa saradnicima, biće grešaka i gubljenja vremena na papire, u saobraćaju.

Novac

Poboljšanje na polju finansija.

Zdravlje

Smanjujte nervozu, šetajte, odmarajte, opuštajte se.

JARAC

Hrana

Vi ionako niste nešto naročito ješni, a u ovoj nedelji kao da ćete još dodatno svesti obroke na minimum. Iako se vi ovako osećate dobro, ipak se potrudite da na vašem meniju bude riba, salata ili čorba sa više vrsta povrća, a od voća – lubenica, breskve, šljive.

Ljubav

Tehnički – partner i vi ćete sarađivati. Znate ona varijanta – treba da se uradi ovo ili ono, treba da se dogovori oko neke situacije, pitanja, događaja. Emotivno – prilično ste udaljeni jedno od drugog. Komunicirate onda kada morate i kada je to potrebno, ali sve je to nekako usiljeno. Partner će biti nešto nervozniji, ali ćete se vi truditi da izbegavate rasprave i tenziju jer vam je toga već preko glave. Ako planirate zajednički put ili odmor – to bi bilo divno, jer ćete se malo mentalno rasteretiti. Slobodni Jarčevi – emotivna iznenađenja, kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Simpatična nedelja.

Posao

Sa jedne strane – poslovni segment od vas u ovoj nedelji zahteva mnogo posvećenosti i odgovornosti. Neće to baš uvek ići lako, pogotovo ako „naletite“ na osobe ili situacije koje su teške kao crna zemlja. Ali, kada su osobe u pitanju – i pored napetosti, umećete i jedni i drugi da prepoznate dobrobit i da se prilagodite. Sa druge strane – neke će prilike da se otvaraju skoro pa same od sebe, bez vašeg velikog angažovanja ili uz pomoć srećnih okolnosti, prijatelja. Jedno maleno zrno sreće da vas pogura.

Novac

Finansije mogu da se poboljšaju, pogotovo ako radite u uslužnim delatnostima.

Zdravlje

Hronični bolesnici neka budu nešto oprezniji tokom ovog perioda.

VODOLIJA

Hrana

Sve mlečne proizvode zaobiđite. Neka se vaša ishrana bazira na voću I povrću, na žitaricama, orašastim plodovima, medu. Mesne prerađevine takođe izbacite, a meso pripremajte na roštilju ili grilovano, sa minimalno ulja.

Ljubav

Drage Vodolije – prihvatite ili nemojte – isto vam se hvata – da je situacija u emotivnim partnerstvima sada takva kakva je. Napeta, komplikovana, zahtevna. Ukoliko želite da sačuvate svoj odnos – pokušajte da razumete drago vam biće, a bilo bi baš fino da i druga strana pokuša da razume vas. Ukoliko ne želite, nemate volje niti živaca za razumevanje i prilagođavanje – a vi se onda distancirajte, hladite, tvrdoglavite, prekidajte ako vam je to volja. Slobodne Vodolije – tek tu i tamo po koji bljesak zanimljivih dešavanja. Ako je za utehu – pri kraju ste lošeg perioda kada je ljubav u pitanju. Brzo ćete se pokrenuti.

Posao

Red dobrih poslovnih situacija, poteza, benefita. Red statičnosti, zakočenosti, težine. Ni jedan ni drugi red ne mogu da vas mimoiđu u ovoj nedelji. Ovaj prvi koristite, a kod ovog drugog – imajte strpljenja i izgurajte, maksimalno odgovorno i prema svom poslu i prema onima sa kojima sarađujete. Dolazite u kontakt sa vrlo važnim osobama – ne znači da će ti kontakti biti lagani i slatki, ali nemojte da se bazirate na onome što je SADA, već gledajte unapred – jer će vam u budućnosti ove osobe jako značiti.

Novac

Poboljšanje na polju finansija, naročito kod privatnika i onih koji rade u sektoru usluga.

Zdravlje

Nervoza. Krećite se više. Oni koji boluju od hroničnih bolesti mogu imati pojačane tegobe.

RIBE

Hrana

Dosta namirnica će vam teško « pasti » na stomak i možete imati problem sa varenjem. Zato morate da konzumirate male obroke koji će biti lako svarljivi. Takođe, u ovoj nedelji vam je neophodno više tečnosti.

Ljubav

Neki lepi i fini pomaci na polju emocija kod zauzetih Riba. To može biti otvaranje od strane partnera, sitni ili malo krupniji znaci pažnje, pokazivanje više ljubavi i želje. Ali vi ste mi drage moje nekako ukočene, kao u strahu i nesigurnosti, preispitujete to što se dešava i tražite neke znake da nešto nije kako treba, da postoji nešto skriveno iza ovakvog partnerovog ponašanja. Hajde probajte da uživate i isključite malo taj mozak i strahove. Slobodne Ribe – i kod vas ima pomaka, ima. Prija vam ono što se dešava, godi vašoj duši. Samo nemojte da zakoračite u nerealno i idealizam, kad vas lepo molim.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice na samom kraju ove nedelje označiće početak šestomesečne faze promena u poslovnom segmentu. Neće te promene ići lako niti brzo, ali one dolaze do vas i bićete zadovoljni njima. Ono što možete očekivati u ovoj nedelji jeste nešto slično kao i u prethodnom periodu – red, rad, disciplina, mnogo obaveza, mnogo rešavanja zapetljanih situacija i ne baš kvalitetan odnos sa kolegama i saradnicima. Ali šta da se radi – tako vam je zapalo.

Novac

Lepe šanse da poboljšate stanje svojih finansija tokom ovog perioda.

Zdravlje

Svesni ste da niste ni u mentalnom ni u fizičkom balansu. Menjajte nešto.

 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.