Sunce PRELAZI U RIBE: Horoskop za drugi deo FEBRUARA i prvu polovinu MARTA, evo kako će se ODRAZITI na svaki ZNAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 23:18

Sunce PRELAZI U RIBE: Horoskop za drugi deo FEBRUARA i prvu polovinu MARTA, evo kako će se ODRAZITI na svaki ZNAK

Pripremite se!

Kako Sunce prelazi u znak Riba, ono stiže na svoje konačno odredište na horoskopskom točku i to je vreme kada nam poklanja mudrost. U mogućnosti smo da se osvrnemo i vidimo kako su nas putevi poslednjih dvanaest meseci doveli do mesta na kojem smo danas. U mogućnosti smo se da se osvrnemo i vidimo kako je jedan događaj doveo do sledećeg i rezultirao ovim stanjem u kojem smo trenutno.

Gledajući putovanje na ovaj način, možemo početi da shvatamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve to, a takođe možemo da počnemo da ulazimo u višu svest i gledamo stvari iz šire perspektive.

Ribe predstavljaju dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima. Jedna riba ide uzvodno, druga nizvodno, ali bez obzira na put, na kraju završe na istom mestu. Ovo mesto je mesto njihove najviše sudbine.

U životu imamo toliko izbora i životnih odluka koje nas vode na toliko različitih, predivnih puteva. Ali, na kraju dana, uvek ćemo stići tamo gde nam je suđeno.

Ribama vlada element vode, a tokom ovog godišnjeg doba od pomoći je ako i sebi dopustimo da tečemo poput vode. Kako možete da stvorimo više protoka i manje borbe u svom životu? Za mnoge od nas to zahteva da oslobodimo određeni nivo kontrole i dopustimo sebi da pređemo u stanje poverenja.

Ostati prisutan umesto da se brinete o tome što budućnost može doneti, takođe može da bude od pomoći.

Tokom sezone Riba 2022. imamo retka kozmička poravnanja, uključujući kontinuiranu vezu između Venere i Marsa. Imamo i neke vrlo kreativne energije koje stižu dok se Sunce u Ribama poravnava s Neptunom, koji je takođe vladajuća planeta Riba.

Kako se sezona Riba bliži kraju, ulazimo u astrološku novu godinu jer Sunce prelazi u Ovna, prvi znak zodijaka, na ekvinocij.

U nastavku saznajte šta vaš horoskopski znak u ovom periodu.

Ovan

Stvari vam mogu biti rasvetljene dok se Sunce probija kroz znak Riba. Kao što ste verovatno svesni, sledeća stanica za Sunce biće vaš znak, što znači da je ovo prilika da se oslobodite prošlosti, očistite staro i pripremite se za dolazak svoje sezone!

Ovan je prvi znak zodijaka, što vas čini prirodnim rođenim vođom. Kada je Sunce u vašem znaku, sposobni ste da iskoristite ove snažne liderske kvalitete i napravite snažan pokret napred u svom životu.

Međutim, neposredno pre nego što dođe ovaj trenutak, morate da odvojite vreme za odmor, razmišljanje i razjasnite šta je to što želite. Ova jasnoća ne dolazi od gledanja izvan sebe, već od dubokog zavirivanja u svoja osećanja, misli i potrebe.

Bik

Imati jaku zajednicu koja vas podržava je toliko važno i možda ste nedavno imali trenutke koji su vam zaista pomogli da to shvatite. Ako ste se osećali izolovano ili se osećate kao da sve radite sami, ovo je vaša prilika da se obratite drugima i zatražite podršku.

Ribe su vrlo saosećajan znak, stoga proširite deo tog saosećanja prema sebi i budite sigurni da su vaše potrebe zadovoljene.

Možda će vam tokom ove sezone biti potreban i odmor. Pazite na nivo svoje energije i ne zaboravite da postoji moć u traženju pomoći i stvaranju zajednice podrške oko sebe.

Blizanci

Imate vrlo oštar um, ali kada Sunce pređe u Ribe, stvari mogu da budu pomalo maglovite i može biti teže izvući informacije koje tražite. Energija Riba može da rasprši vaš um. Tokom ove sezone poradite na oslobađanju nekih nepotrebnih misli.

Ne morate da verujete svemu što mislite i nije vaša svaka misao koju imate. Provođenje vremena u meditaciji može pomoći u tome, kao i vođenje dnevnika.

Izbacite sve svoje misli na papir i razmislite o tome gde vam je um, možda ćete se iznenaditi šta se događa! Kada završite s čitanjem onoga što ste napisali, spalite papir ili ga pokidajte kao simbol oslobađanja.

Pod Suncem u Ribama, što je vaš um jasniji, veća je verovatnoća da ćete shvatiti.

Rak

Kao vodeni znak, osećate se kao kod kuće kada Sunce pređe u Ribe. Energija Riba ima sposobnost da proširi vaš um i navede vas na dublje razmišljanje o stvarima oko vas. Ovo je izvrsno vreme za učenje, putovanje, čitanje, učenje nečeg novog ili samo razmišljanje o dubljem smislu svog života. Sada je vreme za prvi korak ka promeni.

Učenje nečeg novog može pomoći da otvorite vaš um, usmerite energiju u novom smeru, a takođe može da dovede do uzbudljivih novih prilika. Energija Riba je vrlo kreativna i takođe podržava duhovne potrage, tako da su oba ova područja definitivno favorizovana u ovom trenutku.

Lav

Kao vatreni znak često ste strastveni i puni energije koja vas nadahnjuje da gurate napred i ostavite svoj trag. Međutim, pod vodenim energijama sezone Riba, od vas se traži da vežbate neke druge mišiće.

Vaša glavna reč ove sezone je – strpljenje. Imajte na umu da ne žurite napred u sve u što niste sigurni. Vaša intuicija će biti vaš vodič, stoga verujte glasu svog srca.

Ako nešto nije u redu, možda će vam biti od koristi da napravite pauzu. Energija Riba ponekad može pomutiti stvari, što otežava sagledavanje istine.

Znajte da će se istina uvek otkriti na vreme. Ako imate istinu koju treba da podelite s nekim, možda ćete takođe dobiti podsticaj od Svemira.

Devica

Nedavno smo imali toliko energije usredsređene na srce na našem kozmičkom nebu i možda ćete još više osetiti učinke toga tokom sezone Riba. Ako su vam na umu bili problemi u vezi, sezona Riba bi mogla da pojača stvari.

Iako ovo može doneti jasnoću, takođe može da zamuti vodu. Dajte stvarima priliku da se reše i verujte da će doći do jasnoće.

Alternativno, možda ćete se naći kako dostižete novi nivo rasta i zrelosti u vezi u svom životu. Po prvi put ćete možda uspeti premostiti sve strahove ili ograničenja i dosegnuti novi nivo ljubavi, razumevanja ili prijateljstva.

Vaga

Sezona Riba je vaša prilika da sanjate! Ako postoji vizija šire slike koju imate za svoj život, ili nešto što stvarno želite, ovo je vaša prilika da razjasnite stvari i šta zapravo želite.

Napravite popis svega što želite, ili ako ste više vizualni tip, napravite vision board sa slikama koje evociraju prostor osećanja koje želite da stvorite u svom životu.

Dok se sezona Riba svodi na oseke i plime, na svojoj strani imate nešto energije koja podržava stvaranje strukture i rutine.

Da biste vodili život kakav želite, morate početi da ga posedujete i zahtevate ga kao da je već vaš. To od vas zahteva preduzimljivost, stoga razmislite o tome koje korake možete da napravite, čak i ako su to za početak samo mali koraci.

Škorpija

Kao drugi vodeni znak, duboko ste povezani s kozmičkim energijama koje teku kada Sunce prelazi u Ribe. Kao Škorpija, vi predstavljate “fiksnu” vodu, dok Ribe predstavljaju “promenjivu” vodu.

Budući da ste fiksni vodeni znak ispod promenjivog vodenog znaka, sada to može da uzrokuje da se osećate malo raspršeno, ali pogledajte možete li to prihvatiti dopuštajući sebi da se krećete s tokom.

Uključivanje u kreativne projekte takođe može pomoći u radu s nekim od ovih kozmičkih energija. Ako osećate potrebu, uzemljenje i stvaranje nežne rutine takođe mogu pomoći da unesete malo više stabilnosti u svoje dane.

Ako otkrijete da se fiksirate na nešto, proverite možete li uzeti nešto od te promenjive energije Riba – kako možete odabrati da vidite stvari drugačije, te dopustiti sebi da se poigrate s načinom na koji stvari teku?

Strelac

Prema knjigama astrologije, energija Riba nije uvek najbolja za vašu vatrenu prirodu, no to nije nužno istina. Dok vodena energija Riba može da učini da se osećate pomalo raspršeno ili možda čak i nesigurno u svoj put napred, toliko je rasta koji možete dostići ako naučite kako da vladate tom energijom.

Ako imate izazovne okolnosti na svom putu, pogledajte možete li upotrebiti energiju Riba da postanete kreativni s rešenjima ili da jednostavno sednete i dopustite stvarima da se razviju još malo pre nego što požurite da delujete.

Energija Riba je protočna, a kada to prihvatimo, to nam omogućuje da stvari vidimo iz nove perspektive. Ovo je takođe vreme snage u duhovnoj sferi, radite na negovanju svojih duhovnih poklona.

Jarac

U ovom periodu pristiže vam izobilje snažne energije! Obilje je svuda oko nas i dolazi u toliko različitih oblika, samo se moramo otvoriti da bismo ga primili.

Ako želite da prizovete energiju obilja, bilo da se radi o novcu, prijateljima ili mogućnostima, ovo je stvarno vreme moći za vas.

Da biste prizvali obilje, prvo morate da osećate da živite u obilju, stoga razmislite o tome šta je to što vas inspirše da se tako osećate, a zatim zadržite taj prostor vibracije.

Ako imate novu ideju ili poduhvat koji želite pokrenuti, sezona Riba takođe će vam dati kreativni podsticaj da te stvari razrešite.

Vodolija

Ribe su poslednji znak zodijaka i često je vladavina Riba vreme u kojem možemo zatvoriti bilo koje poglavlje u životu koje smo prerasli. Ovo je vreme da procenite što vam je stvarno važno i da se uverite da je to ono čemu dajete najviše svog vremena i energije.

Ako postoji nešto što vas iscrpljuje, ova sezona vas poziva da to pustite. Energija Riba je vrlo duhovna, stoga dopustite svojoj intuiciji da vam bude vodič.

Ne forsirajte stvari, već postavite neke namere i onda pričekajte da slede prave nadahnute radnje. Znaćete koji su pravi koraci kada poslušate svoje srce.

Ribe

Ovo je vaše godišnje doba i vaše vreme da zablistate! Kada je Sunce u vašoj tački zodijaka, možete se osećati ispunjeno i obnovljeno.

Iskoristite ovu energiju na najbolji način tako da odvojite vreme da napunite baterije i posvetite svoju pažnju projektima koji vas ispunjavaju i omogućuju vam da osetite celovitost.

Meditiranje na ideju da ste već celoviti i potpuni takođe može biti dodatno motivišuće za vas. Kako Jupiter takođe obilazi Ribe, on vam obasjava svoj ekspanzivni optimizam, stoga se otvorite da primite ovu energiju.

Postavite nameru, znajte da ste dostojni da je primite i dopustite joj da teče ravno u vaše srce.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe,   Horoskop za februar,   Horoskop za mart

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.