Izvor: Piplmetar.rs, 03.Nov.2023, 02:30

Saturn kreće direktno u Ribama u subotu: Kako će to uticati na nas u naredne dve godine?

Saturn kreće direktno kroz Ribe 4. novembra i tamo će ostati do 2026. godine. Ovaj tranzit bi mogao biti veoma značajan za nas pružajući nam šansu da otkrivamo i učimo važne životne lekcije.
Počevši od subote, verovatno ćete osetiti kako vas horoskop podseća na niz životnih lekcija koje ste do sada naučili. Razlog tome je Saturn koja je odgovorna, zrela i povremeno nemilosrdna planeta. Ove subote on izlazi iz retrogradnosti i omogućava nam da sagledamo put koji smo prešli do >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sada, koliko smo napredovali, ali i šta još treba da se učini.
Saturn kreće direktno: Šta to znači za nas? Sa Saturnom koji kreće direktno 4. novembra, primetićemo da nam se pruža druga šansa, naročito u vezi sa temama sa kojima smo se borili u prethodnom periodu. Saturn u Ribama uključuje naše kolektivno mesto u svetu i podstiče nas da budemo empatični i saosećajni.
Energija Riba je veoma intuitivna. Kao poslednji znak Zodijaka, one su okrenute prošlosti, ali i razmišljaju o budućnosti. Upravo zbog toga će u fokusu biti naše najapstraktnije želje.
Kako će direktno kretanje Saturna uticati na svaki znak? Ovan Ovnovi su veoma direktni, a dosadašnje kretanje Saturna je možda učinilo da se osećate veoma osamljeno i udaljeno. Međutim, kako se Saturn bude kretao direktno, osetićete stabilnost i ponovnu povezanost sa sobom. Impulsivna bekstva o kojima razmišljate više neće biti rešenje.
Bik Dosadašnje kretanje Saturna je vršilo pritisak na vaša prijateljstva. Promenom kretanja, ova planeta će vas podsetiti na važnost poverenja i na očekivanja jedni od drugih kada su prijateljstva u pitanju. Sada je vreme da uživate u odnosima koji vas inspirišu, a ne opterećuju.
Blizanci Direktno kretanje ove planete će Blizancima pomoći na profesionalnom planu. Možda ste do sada osetili pritisak na ovom polju, ali sada će videti stabilnost na poslovnom planu i konačno ćete definisati svoj cilj. Budite veoma praktični kako biste ostvarili svoj cilj.
Saturn kreće direktno: Rak Saturnovo direktno kretanje će podstaći promene koje će veoma biti uočljive kod vas. Ovaj period ćete iskoristiti da preispitate mnoge stvari o sebi. Usredsredite se na svoja lična uverenja i znanje dok se Saturn kreće direktno. Iznenadićete se šta sve možete naučiti o sebi.
Lav Iako vam postavljanje granica može biti teško, ovo je vreme kada treba da poradite na tome. Ovo vreme transformacije se odnosi na to kako možete istovremeno održati strogost i saosećanje u vašim ličnim odnosima. Budite otporni na nerealna očekivanja drugih.
Devica Iako ste najčešće fokusirani na izvršavanje odgovornosti, sada bi se fokus mogao pomeriti na vaše intimne veze. Snovi i fantazije koje krojite oko vaših odnosa će se sada posebno istaknuti. Sagledaćete svet iz malo drugačije perspektive.
Vaga Zdravlje i rutina će sada postati nešto na šta ćete se posebno fokusirati. Ukoliko ste se osećali bolešljivo i zabrinuto za svoje zdravlje, sada ćete napokon učiniti nešto povodom toga. Odlaganje sa početkom zdravih navika je došlo kraju. Vreme je da popravite svoje zdravlje.
Saturn kreće direktno: Škorpija Škorpijama disciplina uglavnom pada lako, ali u retrogradnom kretanju Saturna ste imali osećaj kao vam sve ističe kontroli i da je vaša kreativnost ugušena. Promenom kretanja Saturna, osetićete osvežavajuću disciplinu koja ulazi u vaš život. Ovaj tranzit vam može ponuditi ideje za strastvene projekte i još mnogo toga.
Strelac Strelčevima je uvek važno da očuvaju svoju ličnu slobodu. Međutim, direktno kretanje ove planete će učiniti da se na trenutak zapitate da li je bolje da se primirite? Razmislite o svojim osnovnim obavezama, naročito onim koji se tiču kuće i porodice.
Jarac Saturnovo retrogradno kretanje je činilo da se koristite frazama koje vam nimalo ne priliče. Saturn koji se sada kreće direktno u Ribama vam može doneti više jasnoće u pogledu načina na koji komunicirate. Empatija će doći do izražaja.
Saturn kreće direktno: Vodolija Promena kretanja Saturna bi mogla da vas potrese i da učini da se osećate nesigurno. To će vas naterati da budete u potrazi za stabilnošću i ravnotežom tokom perioda koji sledi. Vaš osećaj odgovornosti će biti posebno jak.
Ribe Retrogradno kretanje Saturna vas je možda uznemirilo pružajući vam niz životnih lekcija tokom kojih vam nije bilo prijatno. Sada kada se Saturn kreće direktno u vašem znaku, vaša tipično sanjiva i opuštena priroda vam neće mnogo poslužiti.
Maksym Belchenko/GettyImagesPlus


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.