Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribe – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izrazavanja, kao i da ostvarite uspesnije rezultate. Angazovani ste na razlicitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U drustvu saradnika pokusavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izrazavanja. Vasa profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspesne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe. Osecate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << emotivnu tenziju, ali ne zelite da neko drugi resava Vase ljubavne dileme. Potrebna je odredjena hrabrost da se stvari nazovu pravim imenom ili da se odrede prave vrednosti. Ljubavna sreca je dostizna, ukoliko verujete u mogucnost zajednickog uticaja i prilagodjavanja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ribe – Nedeljni horoskop za period: 16.03.2015. – 23.03. 2015.

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Stalo Vam je da unapredite svoju poziciju i stil poslovnog izrazavanja, kao i da ostvarite uspesnije rezultate. Angazovani ste na razlicitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U drustvu saradnika pokusavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.