Pred LAVOVIMA UZBUDLJIV VIKEND, Ribe ČUVAJTE se ISHITRENIH REAKCIJA! Horoskop za petak je spreman

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 07:24

Pred LAVOVIMA UZBUDLJIV VIKEND, Ribe ČUVAJTE se ISHITRENIH REAKCIJA! Horoskop za petak je spreman

Pogldajte šta predviđa za vaš znak!

Horoskop za petak je spreman, pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Većina tipičnih predstavnika Ovnova završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – mnogo volje i angažovanja, a rezultati u granicama proseka.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi pojačanu dozu nestrpljenja, ali i nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas čekaju u bliskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budućnosti na ljubavnom planu.

Zdravlje: Nervoza vam može  zadavati prolaznu glavobolju.

Bik

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Bikova očekuje još jedan udarnički dan. Bez obzira na sve obaveze i napore svi su izgledi da dan okončate veoma uspešno.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje postojećeg mirnog ljubavnog mora.

Zdravlje: Mogući bolovi u rukama i nogama.

Blizanci

Posao:  Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, kako na ličnom planu tako i u međukolegijalnim relacijama, naročito ako imate izražene profesionalne oponente.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na emotivnolm planu možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno povoljnijih mogućnosti i dešavanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Odličan dan da efektno poentirate i stavite tačku na uspešnu radnu sedmicu. Ako završite sve obaveze ranije, pokretanje novih ideja ostavite za naredne dane.

Ljubav: Jedan od boljih načina da eventualni višak slobodnog vremena adekvatno potrošite jeste ulaganje u ljubav, odnosno posvećenost zajedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Više ste očekivali i objektivno mogli ste da budete znatno efikasniji prethodnih dana na polju profesionalnog dokazivanja, ali šta je tu je situacija će se popraviti u narednom periodu.

Ljubav: Najverovatnije bez nekih konkretnih događanja na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, ali nekoliko predloga trebalo bi da najavi uzbudljiv vikend.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao:  Po pitanju rezultata solidan radni dan za Device, ali bi mogao da bude na bitno višem nivou ukoliko sklopite bar jedan kvalitetan dogovor za naredni period.

Ljubav: Imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica. Nemojte se samo uspavati.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od ličnih ambicija očekuje osobe rođene u znaku Vage. Uz vaše veliko zalaganje i trud sledi uspešno privođenje kraju svih obaveza.

Ljubav: Ako vam misli o nekoj osobi golicaju maštu, pokušajte proveriti ima li makar sličnih povratnih vibracija. Veoma je važno da budete suptilni pre svega.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Škorpija

Posao: Sve profesionalne obaveze a biće ih dosta većina Škorpija uspeće danas da završi uspešno i na vreme.

Ljubav: Ako vam nešto može ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan susret pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici većina Strelčeva dočekuje poprilično izmorena kako mentalno tako i fizički. Pozabavite se planiranjem odmora.

Ljubav: Ne bi bilo loše da se posvetite i pomalo zapostavljenoj ljubavnoj sferi, i dodatno popravite raspoloženje.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Posao: Razne kontrole i provere mogle bi ovog petka dosta vremena da oduzmu revnosnim i vrednim Jarčevima. Nema ničega zbog čega biste brinuli.

Ljubav: Sve ljubavne aktivnosti mogle bi vam danas biti usmerene ka osobi koju ste nedavno upoznali, i koja vas veoma privlači, pa  ukoliko vam je u interesu bliže upoznavanje krenite napred u osvajanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što ste započeli u prethodnom periodu na profesionalnom planu, trebalo bi na kraju radne sedmice da konstatujete kao uspešno obavljeno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima, a pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Radni dan bi mogao da dobije prelaznu ocenu ukoliko uspete da iskontrolišete ishitrene reakcije,  i brzoplete odluke.

Ljubav: Danas je nekako bolje da inicijativu prepustite drugoj strani,a vi posmatrajte i analizirajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.